De roddels gaan al enige tijd dat prins William en prins Harry niet langer door een deur kunnen. En dat niet alleen, ook de twee schoonzussen zouden ruzie hebben. Toch zou baby Archie hebben gezorgd voor een verzoening binnen de familie.

Kate Nicholl, een royaltydeskundige, laat inderdaad weten dat de twee broers ruzie hebben gehad. 'Ik heb van een bron vernomen dat de 2 op een gegeven moment zelfs niet meer met elkaar praatten.' Sterker nog, Harry en Meghan zouden zelfs uit de gezamenlijke liefdadigheidsorganisatie 'Royal Foundation' hebben willen stappen. Dit goede doel werd in 2009 door William en Harry samen opgericht.

Article continues after the ad

Archie

Maar door de komst van Archie lijkt alles weer koek en ei. De deskundige verklaart: 'Nu Archie er is, zal de relatie zeker beter worden. William is trots dat zijn broer nu vader is geworden.' William en Kate zouden dan ook hulp hebben aangeboden aan de kersverse ouders. 'Ik heb gehoord dat Kate zichzelf heeft aangeboden mocht Meghan hulp nodig hebben. Kate zou hebben gezegd dat ze er voor haar schoonzus is.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP