Er wordt flink gereld binnen de Spaanse paleismuren. De geruchten dat oud-koningin Sofia en koningin Letizia elkaar niet mogen gaan al langer, maar nu is er zelfs bewijs van.

Het fragment was zo opvallend dat de Griekse prinses Marie-Chantal haar ongenoegen uitte via een inmiddels verwijderd Twitter bericht. 'Geen enkele grootmoeder verdient op zo’n manier te worden behandeld. Letizia heeft haar ware karakter getoond.' Tja, de beelden spreken voor zich.

Ruzie in Spaanse koningshuis

Op de beelden is te zien dat Letizia het er totaal niet mee eens is dat Sofia fotografen de gelegenheid wil geven om zichzelf met de dochters van Letizia vast te leggen. Na de Pasen kerkdienst staat prinsessen Leonor en Sofia braaf naast hun oma. De koningin zorgt er op haar beurt voor dat er mooi geen foto gemaakt kan worden...

Dat gaat er dan als volgt aan toe:

Sofia krijgt absoluut niet de kans om kiekjes te laten maken met haar kleindochters. Hoewel Letizia de schijn probeert op te houden is het overduidelijk dat ze niet gediend is van oma's actie. Het loopt zo erg uit de hand dat koning Felipe zich geroepen voelt om de boel tussen zijn moeder en vrouw te sussen. De vraag is: wat heeft zich afgespeeld vóór dit moment dat Letizia zich geroepen voelt om op deze manier te reageren?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Hollandse Hoogte

Doria Ragland, de moeder van Meghan Markle, heeft tegen eerdere berichten in géén uitnodiging van de Britse koninklijke familie gekregen voor het kerstfeest. Moeder en dochter zullen kerst niet samen vieren.

De moeder van Meghan is niet welkom om kerst te vieren met de Britse koninklijke familie. Harry en Meghan zullen de kerstdagen doorbrengen op Sandringham in Norfolk, met met onder anderen koningin Elizabeth, prins William en hertogin Kate. Het gerucht ging dat Doria óók een uitnodiging zou ontvangen, maar dat is niet gebeurd. Met wie Meghans moeder de kerst doorbrengt, is niet bekend. 

Uitzondering

Meghan vierde vorig jaar kerst vorig jaar ook met prins Harry en zijn familie. Dat was ongebruikelijk, omdat ze toen nog niet getrouwd was met de prins. Gasten die niet tot de royals behoren, krijgen normaliter geen uitnodiging voor het kerstfeest. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

'We’re family. Please reach out to me.' Met deze woorden smeekt Thomas Markle om contact met zijn dochter. De hopeloze vader vertelt in het programma Good Morning Britain dat hij haar elke dag probeert te bereiken. Tevergeefs. 

Smeekbede

Thomas heeft zijn dochter niet meer gesproken sinds de voorbereidingen voor het huwelijk. De hertogin verbrak destijds het contact, waardoor hij zijn schoonzoon nog nooit heeft ontmoet. De vader hoopt dat zij nu wél iets van zich laat horen. 'Ik hou zo veel van je. Je bent mijn dochter en ik zou graag iets van je willen horen,' zegt hij in het programma. 'Ik ben ervan overtuigd dat we onze geschillen kunnen oplossen, want we zijn familie. Laat alsjeblieft iets van je horen.' 

Familieproblemen

De hopeloze vader hoopt zelfs dat koningin Elizabeth hem wil helpen. 'Ik zou het op prijs stellen als ze iets kan doen en ik zou toch zeggen dat zij familieproblemen wil oplossen', zei hij. 'Alle families, koninklijk of niet, zijn hetzelfde en ze zouden bij elkaar moeten zijn. Zeker rond de feestdagen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP