Vandaag gaat de jarenlange strijd tussen de Roy van Zuydewijn en prinses Margarita verder. Edwin eist nog steeds partneralimentatie van zijn voormalig echtgenoot. 

De scheiding was veertien jaar geleden al rond, maar de rechtszaak gaat vandaag achter gesloten deuren weer opnieuw van start. In 2006 eiste hij ook al partneralimentatie, waarop hem 5500 euro per maand toe werd gewezen. Door geldproblemen hoefde de prinses dit uiteindelijk niet te betalen. Een jaar geleden werd zijn eerdere verzoek door de rechtbank nog afgewezen.

Onduidelijkheid

De advocaat van de Roy van Zuydewijn gaat nu in hoger beroep, omdat hij opheldering wil over het verwisselen van handtekeningen van rechters. Zijn doel? De uitspraak nietig te laten verklaren en alsnog de alimentatiezaak voor te laten komen.

Geen zorgen

De bittere strijd van Edwin de Roy van Zuydewijn met de Oranjes blijft dus voortduren. Vroeger natuurlijk met Margarita aan zijn zijde, nu behoort zij – gezien door Edwins ogen – tot het vijandelijke kamp. De prinses maakte zich eerder nog weinig zorgen over de ontwikkelingen. ‘Gelooft u mij: ik maak me totaal niet druk over wat Edwin zegt of doet,’ vertelde Margarita destijds aan Story. ‘Het klopt allemaal niet en bovendien is het alweer bijna vijftien jaar geleden dat wij samen waren. Ik denk ook dat hij wat sneller struikelt dan ik. Ik heb een prachtig ander leven opgebouwd, met een lieve, mooie man. 

Article continues after the ad

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.