Meghan Harry Instagram

Prins Harry en Meghan Markle hebben leden van de Britse koninklijke familie ontvolgt op Instagram via hun 'Sussexroyal'-account, maar niet zonder reden.

Goed doel

Prins William, Kate Middleton en prins Charles worden niet langer meer gevolgd door het koninklijke paar op Instagram. Prins Harry en Meghan volgen momenteel nog maar zesstien accounts op het platform. Ze willen alleen nog maar accounts volgen voor een goed doel.

Article continues after the ad

"13 t/ 19 mei is Mental Health Awareness Week in het Verenigd Koninkrijk. Om hulde te brengen aan al het ongelooflijke werk dat mensen over de hele wereld in deze ruimte doen, hopen we een licht te kunnen schijnen op verschillende Instagram-accounts die mentale welzijn, positiviteit van het lichaam, zelfzorg en het belang van menselijke verbinding bevorderen- niet alleen om elkaar te horen, maar ook om naar elkaar te luisteren", schrijft het koninklijke echtpaar op hun Instagram-account bij onderstaande foto.

Snapshot

Er zijn volgens het stel namelijk talloze organisaties die geweldig werk verrichten voor de geestelijke gezondheid. "Beschouw de accounts die we hebben geselecteerd als een kleine momentopname van dit wereldwijde ondersteuningsnetwerk. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje."

Geen ruzie

Harry en Meghan nodigen je uit om de buitengewone verhalen over kracht en de toewijding tot vriendelijkheid te ontdekken, zoals te zien is in de verschillende plaatsen op de foto hierboven. Elke maand willen ze nieuwe accounts volgen met een ander thema als doel. Er is dus geen sprake van ruzie met de andere royals.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: ANP