De ontwerper van de trouwjurk van Meghan Markle is bekend, aldus Britse krant The Daily Mail. Het ziet er naar uit dat modehuis Ralph and Russo de belangrijke taak op zich mag nemen.

Het is dan ook niet zomaar een merk; sterren als Rita Ora en Angelina Jolie werden al gespot in jurken van Ralph and Russo. De jurk die Meghan Markle gaat dragen kost naar verluid £100.000,- (dat is zo’n €113.355,-). De koninklijke familie zal de kosten op zich nemen. ‘Het klinkt als een hoop geld’, zei een bron tegen The Daily Mail, ‘maar dit is de bruiloft van het jaar en bovendien heeft de jurk honderden uren aan handarbeid gekost.'

Hieronder kun je al een aantal prachtige creaties van de ontwerpers bekijken. Ze zijn alleen allemaal zo anders dat het nog steeds een verassing zal zijn wat Meghan nu precies gaat dragen.
 

 

A post shared by Ralph & Russo (@ralphandrusso) on

 

A post shared by Ralph & Russo (@ralphandrusso) on

 

A post shared by Ralph & Russo (@ralphandrusso) on

 

A post shared by Ralph & Russo (@ralphandrusso) on

Het is bekend dat Meghan een fan is van het werk van Ralph and Russo, ze droeg een jurk van hen in haar verlovingsfoto met prins Harry. Eerder kwam al naar buiten dat Meghan waarschijnlijk ook een tweede jurk zal dragen in de avond, maar er is nog niet bekend welke ontwerper deze jurk op zich neemt.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP
(The Daily Mail)

Donderdagochtend heeft er zich een drama afgespeeld in Oss. Een bakfiets met kinderen is aangereden door een trein. Vier kinderen zijn hierbij om het leven gekomen.

Tijdens een bezoek aan Drachten heeft Maxima gereageerd op het drama. Ze betuigt medeleven aan de slachtoffers en nabestaanden van het ongeluk. “Onze gedachten gaan uit naar alle families die hun kinderen hebben verloren door een verschrikkelijk ongeluk in Oss”, aldus de koningin. Ze voegt eraan toe dat zij en koning Willem-Alexander enorm meeleven. “We hebben geen woorden.”

Ook Rutte heeft gereageerd: 'Diep geraakt door het ontzettend verdrietige nieuws uit Oss waar vier jonge kinderen om het leven zijn gekomen bij een afschuwelijk ongeluk. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte toe met dit zware verlies' schrijft hij op Twitter.

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws.nl | Beeld: ANP

Meghan Markle heeft haar passie voor eten en koken ingezet voor het goede doel. Samen met het goede doel Hubb Community Kitchen maakt ze een kookboek waarmee geld wordt opgehaald voor de slachtoffers van de brand in de Grenfell Tower in Londen vorig jaar. 

Het boek Together: Our Community Kitchen is gemaakt in samenwerking met het goede doel Hubb Community Kitchen. Meghan is al sinds begin het van dit jaar verbonden aan dit goede doel. Ze kwam erachter dat de keuken maar twee dagen per week open was, omdat er niet genoeg geld was om deze dagelijks draaiende te houden. 

Liefde

Veel overlevenden van de brand in Londen vorig jaar, wonen nog in hotels waar geen gelegenheid is om te koken. Daarvoor werd de ‘Hubb Community Kitchen’ opgericht. ‘Hubb’ betekent ‘liefde’ in het Arabisch en is een plaats waar de slachtoffers samen en voor elkaar koken. In het kookboek komen vijftig recepten te staan, waaronder drie van Meghan zelf. Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe boek, zal Meghan samen met een paar vrouwen van het goede doel een paar recepten uit het boek bereiden in Kensington Palace. Het boek is vanaf 28 september te verkrijgen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Vogue | Beeld: Getty images