Met de regelmaat van de klok berichten Noorse media dat het rommelt in het huwelijk van kroonprins Haakon en zijn Mette-Marit. Nu zou het weer mis zijn. Mette-Marit viert vakantie zónder haar echtgenoot...

Familievakantie

Begin dit jaar werd ze nog zoenend gezien met haar echtgenoot tijdens een familievakantie in Zuid-Afrika, maar in het Italiaanse Porto Cervo lijkt de Noorse kroonprinses Mette-
Marit (44) volop plezier te hebben zónder Haakon (44). Met vriendinnen geniet ze op het strand van de mondaine badplaats aan de prachtige Costa Smeralda. Mette-Marit lijkt zich onbespied te wanen, want zonder gêne doet ze gymnastiekoefeningen in het water en steekt ze een sigaretje op. 

Huwelijkscrisis

Beelden van de zonder man 
vakantievierende kroonprinses waren voor Noorse media aanleiding te speculeren over een huwelijkscrisis. En dat is niet voor het eerst. Hoewel de twee naar de buitenwereld toe een gelukkige indruk maken, is er van tijd tot tijd aanleiding voor geruchten dat het niet zo botert tussen de echtelieden.

Lees verder in de nieuwste Story die nu in de winkel ligt!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

 

Koningin Elizabeth heeft haar gezicht laten tijdens London Fashion Week. Normaal gesproken geeft ze tijdens het evenement geen acte de présence, maar omdat ze gevraagd is om een award uit te reiken maakte Elizabeth een uitzondering.

Het levert in ieder geval leuke beelden op. De koningin, die niet per se een mode-icoon is maar wel gerespecteerd wordt vanwege haar harde werken, zit 'gewoon' tussen de grote modehelden. Ze zat er in ieder geval niet zomaar. Elizabeth had een belangrijke taak te volbrengen: ontwerper Richard Quinn de Queen Elizabeth II Award for British Design uitreiken.

Als de Queen front row zit, zoals dat heet, ziet dat er zo uit:

Beeld: ANP

Sinds de verloving van prins Harry en zijn Meghan Markle bekend is kan men nog maar over één ding praten. Hun bruiloft. En dan in het bijzonder wie verantwoordelijk is voor de trouwjurk van Meghan Markle. Vorige week gingen de geruchten dat modehuis Erdem (favoriet van Kate) of Ralph & Russo (die de jurk voor de verlovingsfoto's maakte) de taak zouden krijgen. Niets blijkt minder waar. 

Schijnbaar koos Meghan niet voor Erdem en ook niet voor Ralph & Russo. Nee, ze heeft nu al meer gemeen met schoonzus Kate dan menig mens weet. Kate zei namelijk ja tegen William in 2011 in een ontwerp van Alexander McQueen. Het lijkt dus helemaal geen gekke keuze dat ook Meghan voor dit modehuis kiest. 

Over een paar maanden weten we het in ieder geval zeker. Nog even geduld.

Beeld: ANP | Bron: Vanity Fair