Volgens Noorse media is kroonprinses Mette-Marit ten einde raad nu haar zoon Marius Borg Høiby dreigt te ontsporen. Hij brak zijn rechtenstudie af, werd plotseling gedumpt door zijn grote liefde en verhuisde in het diepste geheim naar Milaan om furore te maken als kledingontwerper. Het Noorse koningshuis zou vol afgrijzen hebben gereageerd op Marius’ eerste ontwerpen die allesbehalve koninklijke allure hebben. 

Marius Borg Høiby (20), de zoon van prinses Mette-Marit, kan niet bepaald terugkijken op een stabiele kindertijd. Nadat zijn vader Morten werd veroordeeld voor geweldpleging en drugsdealen, stond Mette-Marit er alleen voor met haar zoontje. Terwijl Mette-Marit veel van huis was om de kost te verdienen als serveerster, ontfermde haar moeder zich over Marius. Toen Mette-Marit in 2001 trouwde met de Noorse kroonprins Haakon kreeg óók Marius’ leven een compleet andere wending. Maar naarmate hij ouder werd, kreeg Marius het steeds moeilijker met een leven aan het Hof. Niet in de laatste plaats vanwege de negatieve berichtgeving over zijn persoon in de Scandinavische media. Mette-Marit nam het vaak publiekelijk op voor haar oogappel: ‘Het zou onnatuurlijk zijn als er geen jeugdzonden waren.’ Ook sprak de kroonprinses haar bewondering uit voor de manier waarop Marius altijd met zijn leven in de schijnwerpers is omgegaan. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 45 ligt nu in de winkel.


Beeld: ANP 

Ruim twee jaar geleden schokten de Noorse prinses Märtha Louise (47) en haar man Ari Behn (46) vriend en vijand door hun scheiding aan te kondigen. Maar de twee lieten elkaar niet los en vierden zelfs kerst samen. Nu lijkt Märtha Louise dolgraag de tijd te willen terugdraaien...

Afgelopen kerst waren Märtha Louise en Ari en hun dochters samen – zo brachten ze kerstavond door bij Airi’s ouders en zus in het plaatsje Larkollen. Vorig jaar waren de exen en hun kroost uitgenodigd door Märtha Louise’s ouders, koning Harald en koningin Sonja, om kerstavond in de koninklijke kersthut door te brengen. Iedereen gaat nog zeer goed met elkaar om, en de recente nieuwjaarswens van Märtha Louise heeft in Noorwegen geruchten op gang gebracht dat de prinses met heel haar hart verlangt naar ‘oude tijden’, waarin zij en Ari nog getrouwd waren. In de Noorse krant Dagbladet zei de prinses eerder: ‘Ik hoop weer liefde te vinden. Ik wil de rest van mijn leven niet alleen blijven.’ Velen denken dan ook dat Märtha Louise met haar mooie woorden op Instagram een niet mis te verstane boodschap had voor Ari... 

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Sinds Meghan Markle lid is geworden van de Britse koninklijke familie is ze een voorbeeld geworden voor velen. Zo blijkt maar weer, want niet alleen Meghans kapsel, kleding en nagels zijn erg populair, ook willen mensen hetzelfde gebit als de hertogin van Sussex.

Sinds kort blijken Meghans tanden ook gewild te zijn, meldt RTL Boulevard. En zeg nou zelf: wie wil er nu geen koninklijk gebit? Het is tegenwoordig mogelijk, want je kunt het gebit van Meghan gewoon kopen.

Meghans gebit

Cosmetisch tandarts Richard Kleinsman vertelt dat de vraag naar het gebit van de hertogin is gestegen. 'Patiënten komen met foto’s van bekende filmsterren, en ja, ook van Meghan, als voorbeeld. Zo’n kunstmatig gebit willen ze zelf ook hebben,' aldus Kleinsman. Maar Meghan is niet geboren met haar hagelwitte tanden. Ze heeft volgens de cosmetisch tandarts tandheelkundige restauraties ondergaan van porselein of keramiek, ook wel "facings" genoemd. Dankzij Meghans stralende lach is de vraag naar zo'n behandeling nu meer toegenomen dan ooit, weet Kleinsman. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP