.
Prins Harry (32) is volgens Amerikaanse media aan het daten met actrice Meghan Markle (35), bekend van de hitserie Suits.

Harry en Meghan zouden elkaar ontmoet hebben op een evenement in Toronto, Canada. Na het evenement dat in mei 2016 plaatsvond zou de actrice meerdere malen naar Londen zijn gevlogen om samen te kunnen zijn. Niet veel later plaatste Meghan op haar Instagram-account een foto van Buckingham Palace én dragen zij schijnbaar allebei dezelfde armband.

’Hij is gelukkiger dan ooit. Het is te vroeg om te zeggen of de relatie zal standhouden, maar wie weet. Op dit moment doen ze het rustig aan en kijken ze hoe de relatie zich zal ontwikkelen’, laat een bron aan Sunday Express weten. Bekijk de foto's hieronder:

Er waren voor de royal wedding maar liefst twee exen van Prins Harry uitgenodigd. Namelijk Cressida Bonas en Chelsy Davy. 

Volgens Vanity Fairhad had Prins Harry de dag voor de royal wedding een 'zeer emotioneel telefoongesprek' met zijn ex Chelsy Davy. Nu vertelt een bron aan Vanity Fair over hun 'final goodbye' via de telefoon:

'It was their final call, a parting call in which they both acknowledged Harry was moving on. Chelsy was quite emotional about it all, she was in tears and almost didn’t go to the wedding. In the end, she went and promised Harry she wouldn’t try and gatecrash the party.'

Chelsy Davy kwam dus naar de ceremonie, en dat ging niet ongemerkt voorbij:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Bron: Elle

Volgens medium Marion Berndsen gaat prins Harry met Meghan Markle geen gemakkelijke jaren tegemoet, omdat Meghan moeilijk zal kunnen wennen aan haar leven aan het hof. Maar er is ook goed nieuws: er is al een baby onderweg! Hoe Marion dat weet? Ze heeft contact gehad met de overleden moeder van Harry, prinses Diana...

‘Drie kinderen’

Hoewel Marion tal van obstakels op de weg van Harry en Meghan en zelfs een scheiding ziet, zal het stel volgens haar eerst het geluk van gezinsuitbreiding ervaren. ‘Ik verwacht dat Buckingham Palace over drie of vier maanden de komst van hun eerste kindje bekend zal maken,’ zegt ze. ‘Zowel Harry als Meghan is dol op kinderen. Meghan is 36, en ze voelt haar biologische klok tikken. Met kinderen wil ze niet te lang wachten, zeker nu ze in Harry de ideale vader voor haar kind getroffen denkt te hebben. De afgelopen maanden hebben Meghan en Harry vaak en veel over gezinsuitbreiding gesproken. Ze hebben zich beiden medisch laten onderzoeken, omdat ze er zeker van wilden zijn dat kinderen tot de mogelijkheden behoren. De uitslag was positief. Na de eerste baby, die volgend jaar wordt geboren, volgen er redelijk snel nog twee. Een gezinnetje met drie kinderen zien beiden als ideaal. Harry en Meghan zullen nauw betrokken zijn bij de zorg en de opvoeding van de kinderen en weinig taken uit handen geven.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 21 ligt nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP