Sinds het nieuws naar buiten kwam dat Meghan Markle en prins Harry een relatie hebben, is de familie van Meghan al meerdere malen in opspraak geraakt. Nu blijkt dat de zoon van Meghans halfbroer Thomas Markle Jr., de 25-jarige Tyler Dooley, misschien een eigen televisieshow krijgt over zijn wietboerderij, die de naam Royally Grown draagt.

Dat meldt The Sunday Mirror. Tyler Dooley woont in de Amerikaanse staat Oregon, waar hij zijn eigen wielboerderij heeft staan (in Oregon is wiet legaal). Tyler is de jongste zoon van Meghans halfbroer Thomas Markle Jr. Meghan heeft naar verluidt een slechte relatie met haar halfbroer Thomas Markle Jr. en diens familie.

Onuitgenodigd

Op Meghan en Harry's trouwdag op 19 mei zou Tyler, die net als de rest van zijn familie niet uitgenodigd was, bijna gearresteerd zijn wegens het bij zich dragen van een mes. Hij was in Londen samen met zijn moeder Tracy en broer Thomas Dooley om een verschijning te maken in het Britse televisieprogramma Good Morning Britain, maar dat ging uiteindelijk niet door. Tyler ging die avond op stap om het Londense nachtleven te verkennen en werd vervolgens aangehouden.

Tv-show

Bazen van televisiezender MTV kregen interesse in de wietondernemer, omdat hij zo anders is dan zijn nicht Meghan. Volgens bronnen 'zijn producers gefascineerd door het enorme verschil tussen het leven van Meghan en dat van Tyler en zijn familie. Ze voorspellen dat de kijkers gek op hen zullen zijn en al snel in de ban zijn van hun leven dat veel wegheeft van een soap.' Door de tv-show hoopt Tyler meer klandizie te krijgen voor zijn wietplantage en zijn 'extreem krachtige wielsoort', ook wel Markle's Sparkle genoemd. Of Meghan hier nu zo blij mee is...

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP