Máxima staat bekend om haar feilloze gevoel voor stijl. Ze verbaast iedereen keer op keer door te verschijnen in de mooiste creaties. Wat droeg Máxima zoal de afgelopen maand? Wij zetten haar modische outfits voor je op een rijtje.

Lees ook: Foto: Koningin Máxima schitter in geel tijdens werkbezoek Vietnam 

Staatsbezoek Italië Dag 1 Overdag 

De koninklijke familie is deze dagen op staatsbezoek in Italië. Máxima draagt een japon van modehuis Natan en haar hoed is van Fabienne Delvigne. 

Staatsbezoek Italië Dag 1 Staatsbanket

Koningin Máxima draagt tijdens het staatsbanket een rode japon van Jan Taminiau. Komt deze bekend voor? Dat kan! Máxima droeg deze creatie namelijk eerder tijdens de verjaardag van de koning. 

Bezoek aan het Defensie Cyber Commando

Máxima bracht een werkbezoek aan het Defensie Cyber Commando (DCC) op de Beatrixkazerne in Den Haag. Ze droeg hierbij een gestreepte japon van het modehuis Natan. 

Máximaroos

De Koningin Máximaroos is speciaal ontwikkeld voor het 50-jarig bestaan van het Rosarium in Winschoten. Máxima kwam deze roos zelf onthullen en dopen. Dat doet ze in een mooie fleurige creatie van wederom het modehuis Natan met hoed van Fabienne Delvigne. Onze Koningin heeft duidelijk haar favoriete ontwerpers!

Werkbezoek TOBROCO

Máxima was aanwezig om de Koning Willem I prijs in de categorie midden- en kleinbedrijf aan TOBROCO uit te reiken. Ze droeg een design van Edouard Vermeulen van modehuis Natan. Deze outfit heeft ze ondertussen al zes keer gedragen en dat snappen wij: het ziet er namelijk beeldig uit

Werkbezoek Plant-e

Koningin Máxima bracht een werkbezoek aan Plant-e waar ze elektriciteit opwekken uit levende planten. Ook hier is de ontwerper van haar outfit modehuis Natan. 

Opening Holland Festival

Last but not least was Máxima aan het begin van deze maand aanwezig bij de opening van het 70ste Holland Festival in de Westergasfabriek. De Koningin gaat geheel met de trend mee en draagt hier een jumpsuit van Roksanda.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Arianna Huffington, oprichtster van The Huffington Post, ontmoette Koningin Máxima op een financiële bijeenkomt in Zwitserland en raakte aan de praat. En wat kwam ter sprake? De nieuwe hobby van Máxima!

Tromgeroffel… Borduren! Volgens Máxima is het de perfectie manier om te ontstressen.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

De Zweedse prinses Estelle, de oudste dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel, viert vrijdag haar zesde verjaardag. Het Zweedse hof heeft traditiegetrouw nieuwe foto’s van de jarige vrijgegeven. De drie foto’s zijn in Haga Palace gemaakt door Erika Gerdemark.

Op een van de foto’s zit Estelle samen met haar broertje, prins Oscar, aan tafel achter een grote verjaardagstaart. Op de andere twee beelden poseert het Zweedse prinsesje in een lichtgrijs rokje met roze vestje.

23 februari 2012

Estelle werd op 23 februari 2012 geboren in een ziekenhuis in Solna. De officiële titel van Estelle is hertogin van Östergötland of Oost-Götaland, een gebied ten zuiden van Stockholm.

Door: Show.nl | Beeld: Facebook & Instagram