Er is dit jaar van alles gebeurd bij de royals, van geboortes tot relletjes. Daarom hebben wij de spraakmakendste momenten op een rijtje gezet.

Koning Willem-Alexander niet herkend op feestje

Je zou zeggen dat koning Willem-Alexander iemand is die door iedereen herkend wordt in Nederland. Maar niets is minder waar! Toen prins Maurits en prinses Marilène in het diepste geheim een feest gaven in een Amsterdamse club, stonden Willem-Alexander en Máxima natuurlijk ook op de gastenlijst. De koning was voor de gelegenheid zo onopvallend gekleed dat de beveiliger aan de deur hem niet meteen herkende. De spierbundel in kwestie vroeg doodleuk aan Willem-Alexander of hij ook voor het besloten feest kwam. De koning besloot met gevoel voor humor te antwoorden en zei: "Ja, en we zijn met zijn vieren gekomen."

Nieuwe foto's van jarige prins Louis gedeeld

Eerder dit jaar in april, vierde de huidige jongste Britse royal - prins Louis - zijn eerste verjaardag. Ter gelegenheid van deze mooie mijlpaal deelde het koningshuis nieuwe foto's van de jongste zoon van prins William en hertogin Kate.

Koning Willem-Alexander verklapt waar zijn dochters over ruziën

Nadat Maan de Steenwinkel zangles had gegeven in de klas van prinses Alexia, had ze de eer om koning Willem-Alexander te ontmoeten. Hij vertelde de The Voice of Holland-winnares dat haar liedjes zorgen voor de nodige ruzies thuis. In de nieuwe editie van &C vertelt de zangeres over haar eerste ontmoeting met de Oranjes. "De koning zei: ‘Mijn kinderen zitten altijd ruzie te maken, de ene wil dat liedje van jou op en de andere wil dat andere liedje.'"

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

WINNING!!!!!!!!! 😱

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Meghan Markle bevallen van eerste kindje

23 april is een bijzonder heugelijke dag voor de Britse royals. Prins Harry, de jongste zoon van prins Charles en Diana, is voor het eerst vader geworden dit jaar. Zijn vrouw Meghan Markle is bevallen van hun eerste kindje. 

Wim-Lex en Máx shoppen 'undercover' in New York

Willem-Alexander en Máxima zijn momenteel in de VS voor een werkbezoek aan de Verenigde Naties. Tussen de werktaken door was er gelukkig ook nog wat wat tijd over voor wat quality time en wat blijkt? De leden van ons koningshuis zijn ook maar gewoon mensen. De koning en koningin zijn namelijk winkelend gespot in Manhattan, New York - undercover, dat dan weer wel. Ook Willem-Alexander hobbelt zoals zo'n beetje iedere partner achter zijn vrouw aan, terwijl zij verschillende winkels in en uit loopt. Bekijk hier de foto's.

Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.