Aankomende zaterdag vindt het langverwachte huwelijk van prins Harry en Meghan Markle plaats. Op de gastenlijst staan ook Meghans voormalige Suits-collega's, zoals Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman en Sarah Rafferty. 

Het was een lange tijd niet duidelijk of Meghans Suits-collega's van de partij zouden zijn. De volledige gastenlijst van de bruiloft is nog steeds niet vrijgegeven, maar beetje bij beetje wordt duidelijk welke bekende gezichten we kunnen verwachten aanstaande zaterdag. 

More content below the advertising

Cast van Suits

Meghan Markle maakte jarenlang onderdeel uit van de cast van de hitserie Suits, waarin ze de rol vertolkte van Rachel Zane. Haar collega's Gabriel Macht (Harvey Specter), Patrick J. Adams (Mike Ross), Rick Hoffman (Louis Litt) en Sarah Rafferty (Donna Paulson) zouden naar verluid zijn geland in Londen. 

Op Instagram deelde Gabriel Macht het volgende bericht:

 

Yesterday #london #hydepark Today #guess

Een bericht gedeeld door Gabriel Macht (@iamgabrielmacht) op

Rick Hoffman nam een video op waarin hij vertelde 'naar het oosten te vliegen':

 

#suitorcheckin

Een bericht gedeeld door Rick Hoffman (@rickehoffman) op

Sarah Rafferty (Donna Paulson) is naar Europa gevlogen en zal erbij zijn:

 

Something tells me they’re not going to forget this. #paris #views thank you @plaza_athenee

Een bericht gedeeld door Sarah Rafferty (@iamsarahgrafferty) op

Ook Patrick J. Adams, met wie Meghan in de serie een stel was, is aanwezig bij het huwelijk. Het is nog onduidelijk of hij met zijn vrouw en Pretty Little Liars-ster Troian Bellisario zal verschijnen.

Vader niet aanwezig

Meghans vader Thomas Markle zal na een hoop onduidelijkheid tóch niet aanwezig zijn bij het huwelijk van Prins Harry en Meghan aanstaande zaterdag. De vader van de bruid heeft aan de Amerikaanse site TMZ laten weten dat hij vandaag onder het mes moet vanwege hartproblemen. De kans om vóór zaterdag al naar het Verenigd Koninkrijk te vliegen voor de bruiloft is daarom erg klein.


Beeld: Getty

Met de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima drie kinderen met een geheel eigen persoonlijkheid. Dít is Alexia (13).

Alexia is dé modeprinses van de drie. Ze heeft onder diverse schuilnamen verschillende Instagram-accounts, waarop ze haar outfits fotografeert. Ook al zijn sommige van haar accounts openbaar, ze zijn moeilijk te vinden. Haar privé kledingstijl is veel hipper en minder netjes dan de kleding die ze in het openbaar draagt. Alexia heeft een groot gevoel voor humor, want ze vindt niets leuker dan onder een van haar pseudoniemen te reageren op nep Alexia-accounts. Alexia is fan van de Nederlandse band Kensington en van realityster Koen Kardas-hian. Alexia rijdt paard (op Pixie) en doet onder de naam ‘Alexia Marcela’ mee aan zwemwedstrijden. Ook houdt ze van dansen en is ze fervent hockeyster. Ze zit in de tweede klas van het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. Alexia kan heel goed zingen, waarbij ze zichzelf begeleidt op gitaar. Van de drie zusjes is Alexia de echte Latina – ze lijkt niet alleen qua uiterlijk het meest op haar moeder Máxima, ze heeft ook dat typische Zuid-Amerikaanse temperament, ook al is ze tegelijkertijd schuchterder en introverter dan haar zusjes. Maar haar emoties uit ze heftig, dat deed ze volgens haar ouders al als baby. 

More content below the advertising

Lees de verhalen over de andere twee prinsessen in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Afgelopen juli werden op klaarlichte dag twee kostbare kronen en een rijksappel gestolen uit de Strängnäs Kathedraal in de Zweedse hoofdstad Stockholm. 

De kostbare kroonjuwelen uit de 17e eeuw werden afgelopen week teruggevonden in een vuilnisbak in een buitenwijk van Stockholm. Wie ze daarin heeft gegooid en waarom is (nog) niet duidelijk.

More content below the advertising

Dit artikel komt uit Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP