Aankomende zaterdag vindt het langverwachte huwelijk van prins Harry en Meghan Markle plaats. Op de gastenlijst staan ook Meghans voormalige Suits-collega's, zoals Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman en Sarah Rafferty. 

Het was een lange tijd niet duidelijk of Meghans Suits-collega's van de partij zouden zijn. De volledige gastenlijst van de bruiloft is nog steeds niet vrijgegeven, maar beetje bij beetje wordt duidelijk welke bekende gezichten we kunnen verwachten aanstaande zaterdag. 

Cast van Suits

Meghan Markle maakte jarenlang onderdeel uit van de cast van de hitserie Suits, waarin ze de rol vertolkte van Rachel Zane. Haar collega's Gabriel Macht (Harvey Specter), Patrick J. Adams (Mike Ross), Rick Hoffman (Louis Litt) en Sarah Rafferty (Donna Paulson) zouden naar verluid zijn geland in Londen. 

Op Instagram deelde Gabriel Macht het volgende bericht:

 

Yesterday #london #hydepark Today #guess

Een bericht gedeeld door Gabriel Macht (@iamgabrielmacht) op

Rick Hoffman nam een video op waarin hij vertelde 'naar het oosten te vliegen':

 

#suitorcheckin

Een bericht gedeeld door Rick Hoffman (@rickehoffman) op

Sarah Rafferty (Donna Paulson) is naar Europa gevlogen en zal erbij zijn:

 

Something tells me they’re not going to forget this. #paris #views thank you @plaza_athenee

Een bericht gedeeld door Sarah Rafferty (@iamsarahgrafferty) op

Ook Patrick J. Adams, met wie Meghan in de serie een stel was, is aanwezig bij het huwelijk. Het is nog onduidelijk of hij met zijn vrouw en Pretty Little Liars-ster Troian Bellisario zal verschijnen.

Article continues after the ad

Vader niet aanwezig

Meghans vader Thomas Markle zal na een hoop onduidelijkheid tóch niet aanwezig zijn bij het huwelijk van Prins Harry en Meghan aanstaande zaterdag. De vader van de bruid heeft aan de Amerikaanse site TMZ laten weten dat hij vandaag onder het mes moet vanwege hartproblemen. De kans om vóór zaterdag al naar het Verenigd Koninkrijk te vliegen voor de bruiloft is daarom erg klein.

Beeld: Getty