Aankomende zaterdag vindt het langverwachte huwelijk van prins Harry en Meghan Markle plaats. Op de gastenlijst staan ook Meghans voormalige Suits-collega's, zoals Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman en Sarah Rafferty. 

Het was een lange tijd niet duidelijk of Meghans Suits-collega's van de partij zouden zijn. De volledige gastenlijst van de bruiloft is nog steeds niet vrijgegeven, maar beetje bij beetje wordt duidelijk welke bekende gezichten we kunnen verwachten aanstaande zaterdag. 

Cast van Suits

Meghan Markle maakte jarenlang onderdeel uit van de cast van de hitserie Suits, waarin ze de rol vertolkte van Rachel Zane. Haar collega's Gabriel Macht (Harvey Specter), Patrick J. Adams (Mike Ross), Rick Hoffman (Louis Litt) en Sarah Rafferty (Donna Paulson) zouden naar verluid zijn geland in Londen. 

Op Instagram deelde Gabriel Macht het volgende bericht:

 

Yesterday #london #hydepark Today #guess

Een bericht gedeeld door Gabriel Macht (@iamgabrielmacht) op

Rick Hoffman nam een video op waarin hij vertelde 'naar het oosten te vliegen':

 

#suitorcheckin

Een bericht gedeeld door Rick Hoffman (@rickehoffman) op

Sarah Rafferty (Donna Paulson) is naar Europa gevlogen en zal erbij zijn:

 

Something tells me they’re not going to forget this. #paris #views thank you @plaza_athenee

Een bericht gedeeld door Sarah Rafferty (@iamsarahgrafferty) op

Ook Patrick J. Adams, met wie Meghan in de serie een stel was, is aanwezig bij het huwelijk. Het is nog onduidelijk of hij met zijn vrouw en Pretty Little Liars-ster Troian Bellisario zal verschijnen.

Vader niet aanwezig

Meghans vader Thomas Markle zal na een hoop onduidelijkheid tóch niet aanwezig zijn bij het huwelijk van Prins Harry en Meghan aanstaande zaterdag. De vader van de bruid heeft aan de Amerikaanse site TMZ laten weten dat hij vandaag onder het mes moet vanwege hartproblemen. De kans om vóór zaterdag al naar het Verenigd Koninkrijk te vliegen voor de bruiloft is daarom erg klein.


Beeld: Getty

Als Meghan Markle had geweten dat ze een potje ging basketballen, had ze vast een andere outfit aangetrokken. Maar de kersverse hertogin is de beroerdste niet en deed fanatiek mee. Op torenhoge hakken.

Wedstrijdje

Meghan bracht samen met haar man Harry een bezoekje aan de universiteit van Loughborough. Daar werden een aantal masterclasses gegeven door topsporters. Hoewel de koninklijke paar enkel had kunnen toekijken langs de zijlijn, besloten ze mee te doen aan een basketbalwedstrijd: Team Harry versus team Meghan. Wie er heeft gewonnen is niet bekend, maar aan hun winnaarsmentaliteit lag het in ieder geval niet.Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zouden afgelopen weekend de bloemetjes hebben buitengezet in onze hoofdstad, waar ze uitgenodigd waren voor de feestelijke opening van SoHo House Amsterdam. Dit meldt The Evening Standard.

Feestweekend

Harry en Meghan zouden drie dagen lang genoten hebben van een weekend dat omschreven werd als 'eten, drinken, slapen, dansen, bootjes en fietsen'. Naast de royals werden er nog een aantal prominente gasten ingevlogen, zoals acteurs Eddie Redmayne, Jenna Coleman, Stanley Tucci en model Lily Cole.

Exclusieve club

SoHo House is een exclusieve club voor leden en doet tevens dienst als hotel voor diezelfde leden. Voor Harry en Meghan heeft de club een speciale betekenis, omdat hun eerste date plaatsvond in een privé eetkamer van SoHo House London. Ook zou Meghan haar vrijgezellenfeest hebben gevierd in een vestiging van de club in de Engelse Cotswolds.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld & tekst: ANP