Met 19 mei omcirkelt in de agenda heeft hertogin Kate een pittige dag voor de boeg. Als alles goed gaat is ze dan een paar weken daarvoor bevallen van haar derde kind. De ogen zullen daarom niet alleen gericht zijn op Harry en Meghan die in het huwelijksbootje stappen, maar ook op de Duchess en hoe zij eruitziet.

Het ligt niet in de lijn der verwachting dat Kate afwijkt van haar conservatieve kledingstijl. Een semi-strak, keurig jurkje op de knie is ongetwijfeld iets waar de hertogin zich in gaat hullen. Tenminste, als je uitgaat van de outfits die ze afgelopen jaren bij huwelijken droeg. Een paar torenhoge stiletto's erbij en de look is af. Eén ding is zeker: als ze haar lievelingsschoen (de sleehak) aantrekt, krijgt ze blikken van Queen Elizabeth... 

Dit droeg hertogin Kate bij huwelijken

2017: het huwelijk van zus Pippa Middleton en James Matthews

2013: het huwelijk van William Van Cutsem en Rosie Ruch Keene

2011: bij het huwelijk van Zara Phillips en Mike Tindall

2011: bij het huwelijk van Sam Waley-Cohen en Annabel Ballin

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Getty Images | Bron: Libelle

Als Meghan Markle had geweten dat ze een potje ging basketballen, had ze vast een andere outfit aangetrokken. Maar de kersverse hertogin is de beroerdste niet en deed fanatiek mee. Op torenhoge hakken.

Wedstrijdje

Meghan bracht samen met haar man Harry een bezoekje aan de universiteit van Loughborough. Daar werden een aantal masterclasses gegeven door topsporters. Hoewel de koninklijke paar enkel had kunnen toekijken langs de zijlijn, besloten ze mee te doen aan een basketbalwedstrijd: Team Harry versus team Meghan. Wie er heeft gewonnen is niet bekend, maar aan hun winnaarsmentaliteit lag het in ieder geval niet.Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zouden afgelopen weekend de bloemetjes hebben buitengezet in onze hoofdstad, waar ze uitgenodigd waren voor de feestelijke opening van SoHo House Amsterdam. Dit meldt The Evening Standard.

Feestweekend

Harry en Meghan zouden drie dagen lang genoten hebben van een weekend dat omschreven werd als 'eten, drinken, slapen, dansen, bootjes en fietsen'. Naast de royals werden er nog een aantal prominente gasten ingevlogen, zoals acteurs Eddie Redmayne, Jenna Coleman, Stanley Tucci en model Lily Cole.

Exclusieve club

SoHo House is een exclusieve club voor leden en doet tevens dienst als hotel voor diezelfde leden. Voor Harry en Meghan heeft de club een speciale betekenis, omdat hun eerste date plaatsvond in een privé eetkamer van SoHo House London. Ook zou Meghan haar vrijgezellenfeest hebben gevierd in een vestiging van de club in de Engelse Cotswolds.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld & tekst: ANP