Haar officiële aanspreektitel is Hooggeboren Vrouwe, maar voorlopig wil prins Constantijns oudste dochter Eloise vooral even student zijn. Nu haar grote studiewens werkelijkheid is, is een verhuizing naar aanlokkelijk Amsterdam aanstonds.

Was het ooit een zeldzaamheid om gravin Eloise, de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, en het oudste kleinkind van prinses Beatrix, in haar eentje te zien rondstruinen in Amsterdam, het ziet ernaar uit dat dit een steeds vertrouwder beeld gaat worden. Reden: Eloise is aangenomen op de Hotelschool aldaar en zal met haar achttien jaar ongetwijfeld zo snel mogelijk op kamers willen.

Zakenvrouw

Voor normale stervelingen is het vinden van een studentenkamer een loodzware opgave, voor Eloise een stuk minder. Dit natuurlijk vanwege het feit dat ze van gegoede komaf is, maar uiteraard kan Eloise ook altijd aankloppen bij haar familielid prins Bernhard junior, die zo ongeveer op elke straathoek een pand bezit! Of Eloise daadwerkelijk hulp nodig heeft, is een tweede. Ze heeft zich de afgelopen jaren namelijk ontpopt tot een handige zakenvrouw, die net als haar ouders grote ambities heeft!

Studentenleven 

Naar verwachting zal Eloise dus het ouderlijk huis in Den Haag verlaten om zich in het Amsterdamse studentenleven onder te dompelen. Door alle coronabeperkingen zal dit wel iets minder bruisend zijn dan normaal, maar gezien het gemak waarmee Eloise haar vwo-opleiding heeft weten te doorlopen, zal ze in elk geval voldoende tijd overhouden voor het uitgaansleven.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 35 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.