Na de geboorte van haar eerste zoon liep de relatie van Charlotte Casiraghi, de oudste dochter van prinses Caroline van Monaco, al snel op de klippen. Met haar nieuwe liefde kreeg ze twee maanden geleden zoontje Balthazar. Maar nu is Charlotte wéér vrijgezel! 

Charlotte Casiraghi (32), dochter van prinses Caroline van Monaco (61) en wijlen Stefano Casiraghi, zit het op liefdesgebied al net zomin mee als haar moeder. De huwelijksplannen met Dimitri Rassam (37) zijn van de baan. Volgens het Spaanse blad Hola zouden Charlotte en de filmproducent, die een relatie hadden sinds begin 2017, hun verloving recentelijk hebben verbroken. Ze wilden afgelopen jaar al trouwen, maar toen bleek dat Charlotte zwanger was, stelden ze hun bruiloft uit. Na de geboorte van zoontje Balthazar op 23 oktober leken Charlotte en Dimitri zich op te maken voor een groots trouwfeest aankomende zomer, maar in plaats daarvan stevenden ze af op een breuk. Over de reden daarvan is (nog) niets bekend.

Article continues after the ad

Ruzie op straat

Vlak voor de geboorte van hun zoontje werd wel duidelijk dat er spanningen waren tussen Charlotte en Dimitri. Zij werden ruziënd op straat gespot, waarna Charlotte kwaad wegliep, Dimitri vertwijfeld achterlatend. Had de bonje in het openbaar te maken met Masha Novoselova, het Russische model met wie Dimitri in scheiding lag? Zij waren in 2016 al uit elkaar gegaan, maar konden het maar niet eens worden over de voogdij over hun dochtertje Darya (8). Volgens het Duitse blad Bunte zouden Dimitri en Masha daar echter eindelijk overeenstemming over hebben bereikt, zodat niets een huwelijk tussen hem en Charlotte nog in de weg zou kunnen staan... Het is niet de eerste keer dat Charlotte een relatie ziet sneuvelen nadat ze een kind heeft gekregen. Ze is sowieso niet bepaald gelukkig in de liefde...

Lees het hele verhaal in Story. Editie 2 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP