Op het officiële Twitter account van Charles en Camilla, Clarence House, is de mogelijkheid om te reageren op tweets beperkt tot de accounts die door de prins en zijn vrouw zelf gevolgd worden. Dit naar aanleiding van een hoop negatieve reacties die mensen op eerdere tweets achterlieten na het zien van het vierde seizoen van The Crown. Dit meldt Us Weekly.

Fans lieten boze en beledigende reacties achter, waarin Charles en Camilla verweten werd 'dat ze prinses Diana destijds schandalig behandeld hebben'. 'De enige, echte prinses van Wales is Diana en niemand zal ooit haar plaats kunnen innemen. Walgelijk hoe jullie zo'n jonge vrouw jarenlang hebben gekwetst,' schrijft een volger.

Article continues after the ad

Driehoeksverhouding

Het verhaal rondom Charles, Diana en Camilla wordt in The Crown nauwkeurig belicht. Ook de rol van het Britse koningshuis in deze pijnlijke driehoeksverhouding is de afgelopen weken flink onder de loep genomen. Diana zou volgens veel kijkers nooit een eerlijke kans hebben gekregen, maar was zelf te jong en naïef om dat in te zien. Het feit dat prins Charles gepusht werd in een huwelijk, dat hij van meet af aan niet zag zitten, is ook iets wat het koningshuis verweten wordt.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.