Camilla Parker Bowles mag dan inmiddels twaalf jaar gelukkig getrouwd zijn met de Engelse kroonprins Charles, daar ging een uiterst rumoerige periode aan vooraf. Camilla, die te boek stond als de eeuwige maîtresse, zweer er altijd over als het graf. Tot nu...

Lees ook: 'Prinses Diana sloeg prins Charles'

Stiekeme ontmoetingen

Nadat Charles door zijn vader werd opgedragen om een maagdelijk meisje te trouwen verbrak hij de relatie met Camilla. Of nou ja... Diana kwam er vlak voor haar huwelijksdag achter dat de twee méér hadden dan een 'vriendschappelijke relatie'. Charles bleef ook tijdens zijn huwelijk Camilla zien. Heel toevallig scheidden de twee een jaar na elkaar zodat hun liefde eindelijk vrij spel had. Maar makkelijk was het niet, vertelt de aanstaande koningin in gesprek met The Mail on Sunday.

Vijandigheid

Het Britse volk was vijandig en de paparazzi bonkten op haar ramen. 'Ik kon eigenlijk nergens naartoe. Het was pure horror.' Haar kinderen konden beter met de vervelende situatie, waarna het Camilla na jaren ook lukte om de draad weer op te pakken. Langzaamaan veroverde ze de harten van het kritische Britse volk en trok ze in 2003 bij Charles in.

Werk

Inmiddels is Camilla een stuk geliefder en legt ze toch zo'n tweehonderd werkbezoeken per jaar af. 'Soms heb ik geen puf als ik 's ochtends opsta, maar dan pep ik mezelf op. Het moet gewoon! Bovendien vind ik het heerlijk om al die boeiende mensen te leren kennen. Het leven van een ander is immers veel interessanter dan die van jezelf...'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 23 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP