Camilla is dan sinds maandag na veertien dagen weer herenigd met haar man prins Charles, toch waren er mensen die ze in zelfisolatie meer heeft gemist. De hertogin van Cornwall vond het vooral moeilijk dat ze niet kon knuffelen met haar kleinkinderen, zo onthulde ze in een telefoontje met een oudere dame.

De hertogin, die zich afzonderde omdat Charles was besmet met het coronavirus, ging na haar zelfquarantaine weer gelijk aan de slag. Camilla pleegde een belletje voor Silverline, een luisterlijn voor eenzame ouderen.

Article continues after the ad

Niet Charles, maar de kleinkinderen

Camilla sprak met de 85-jarige Doris Winfield, die ook de afgelopen weken alleen is. De hertogin vertelde haar dat het moeilijkste aan haar afzondering was dat ze 'niet met haar kleinkinderen kon knuffelen.' Wel waren de dames het erover eens dat lezen hielp om de tijd door te komen. Zo lezen ze allebei graag Agatha Christie.

Gedeelde hobby's

Doris vond het geweldig om Camilla aan de lijn te hebben. 'Ik ben de afgelopen weken erg eenzaam geweest en het was fantastisch om met haar te praten', vertelt ze aan de Daily Telegraph. 'We hadden het over het leven in isolatie en onze gedeelde hobby's. Ze was erg geïnteresseerd in mijn familie en hoe ik het volhield zonder ze. Het heeft me echt opgevrolijkt.'

Beeld: Getty Images | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.