Nog geen vier maanden geleden lieten de Britse prins Charles en zijn Camilla de champagneglazen klinken ter ere van hun veertienjarige huwelijk. Hoewel de twee al meermaals een liefdescrisis doormaakten, ogen ze erg gelukkig samen. Legt Camilla na een geheime ontmoeting met haar ex nu een bom onder dat geluk? 

Ze was jarenlang zijn minnares, maar toen Camilla Parker Bowles in 2005 eindelijk met haar prins trouwde, kwam een droom uit. Toch is het lange tijd niet alleen maar rozengeur en maneschijn geweest in hun huwelijk. Zo lijdt Charles aan een bepaalde vorm van smetvrees, terwijl Camilla een enorme sloddervos is. Bovendien moest Camilla behoorlijk wennen aan haar nieuwe leven in de ‘gouden kooi’, en kon ze daarbij op weinig steun van Charles rekenen. Volgens een vriendin van Camilla waren de spanningen vooral te wijten aan de verandering: ‘Na dertig jaar elkaars geliefden te zijn geweest, veranderde hun relatie op slag toen ze trouwden. Ze houden beslist van elkaar, maar zijn beiden heel onafhankelijke mensen, die eigenlijk al die tijd alleen maar lichamelijk van elkaar hebben genoten. En die spannende seksuele aantrekkingskracht die minnaars vele jaren lang ondervinden, verdwijnt na een aantal huwelijksjaren.’ Ondanks 
alle moeilijkheden bleven ze vechten voor hun geluk. Met succes! ‘Als je een positief mens bent, kun je zoveel meer aan,’ vertelde Camilla. ‘Ik blijf altijd hoopvol.’ Inmiddels behoren de problemen allang tot het verleden en vierde  het paar afgelopen voorjaar het feit dat ze veertien jaar getrouwd zijn. Maar legt Camilla een bom onder hun huwelijk nu ze recentelijk met haar ex is gezien tijdens een geheime ontmoeting in haar eigen landhuis Raymill House, dat ze ook na de bruiloft met Charles aanhield? Een buurman vertelt aan Duitse media dat hij Camilla en voormalig legerofficier Andrew Parker Bowles, van wie ze in 1995 scheidde en met wie ze twee kinderen heeft, tijdens een samenzijn betrapte. 

Beeld: Getty Images

Lees verder in Story. Editie 34 ligt nu in de winkel of lees verder via Tijdschrift.nl

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.