Jazmin, de buitenechtelijke dochter van prins Albert van Monaco, is gevallen voor de charmes van rocker Ian Mellencamp. Niet bepaald de ideale schoonzoon... Wat vindt papa Albert hiervan? 

Veertien jaar lang wist alleen Tamara Rotolo zeker dat Albert van Monaco de vader van haar dochter Jazmin is. Omdat ze daar niet echt geheimzinnig over deed, gingen er ook lange tijd geruchten over de prins en zijn vermeende buitenechtelijke kind. Serveerster Tamara vierde in de zomer van 1991 drie weken vakantie aan de Côte d’Azur, waar ze Albert leerde kennen. Ze beleefden een romance die resulteerde in een zwangerschap. Maar Tamara besloot haar kind thuis in de Verenigde Staten, in haar eentje en buiten de schijnwerpers, op te voeden. Ze wilde echter wel dat Albert zijn dochter erkende en voor haar betaalde, dus stapte ze zeven maanden na de geboorte van Jazmin naar de rechter. Maar de zaak werd verworpen en pas in 2006 vond de officiële erkenning plaats. Albert sprak bij uitzondering en zeer kort over de kwestie in een interview met de New York Times. Hij had vlak daarvoor buitenechtelijke zoon Alexandre, verwekt tijdens zijn vijf jaar durende relatie met Nicole Tossoupke, erkend. Er waren meer vrouwen, zo vertelde de prins, die zeiden een kind van hem te hebben. ‘Ik weet van geen andere claims die waar zouden kunnen zijn,’ zei Albert in het interview. Hij ontkende dat hij Tamara geld zou hebben betaald en vertelde dat de rechter de zaak had verworpen, waarna hij had gedacht dat hij er een punt achter kon zetten. Maar sinds bekend was geworden dat hij Alexandre had erkend, had Tamara wederom contact met zijn advocaat opgenomen. Een jaar later werd bekend dat Albert zijn dochter Jazmin had erkend... Dat hij dat niet eerder had gedaan, zo verklaarde zijn advocaat, was omdat hij haar had willen beschermen tot ze volwassen was. 

Lees het hele interview in editie 22. Nu in de winkel.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: SEBASTIEN NOGIER (ANP)

Was prinses Diana zwanger op het moment dat ze overleed? Dit gerucht doet al jaren de ronde. Een patholoog heeft het lichaam van de overleden prinses opnieuw onderzocht en geeft antwoord op die brandende vraag: Nee, Diana was niet zwanger.

Geen bewijs

Er gaan allerlei verhalen rond over de prinses en haar overlijden. Een zwangerschap van haar vriend Dodi Al-Fayed is daar één van. Richard Shepherd, een forensisch patholoog, kan dat verhaal in ieder geval uit de wereld helpen. Volgens hem is er geen enkel bewijs dat ze zwanger was op het moment dat ze overleed. 'Er is geen pathologisch bewijsmateriaal dat prinses Diana zwanger was. Sommige vrouwen zeggen wel dat ze weten dat ze zwanger zijn vanaf het moment van de bevruchting. Misschien was zij één van hen?', aldus de patholoog.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP 

De vriendschap tussen Meghan Markle en Serena Williams is volgens de tennisster een hele bijzondere. De hertogin van Sussex en de 23-voudige grandslamwinnares appen elkaar bijna dagelijks en zijn elkaars steun en toeverlaat geweest de afgelopen maanden. Dit vertelde Serena in een interview met het Australische tv-programma The Project.

Close

'Ik heb haar vanmorgen nog ge-app't. We kennen elkaar al heel lang maar met name de laatste maanden zijn we heel close geweest,' aldus Serena. De tennisster was samen met haar man Alexis Ohanian aanwezig bij het huwelijk van Meghan en prins Harry op 19 mei, wat zeer veel indruk op haar maakte. 'Ik had het gevoel onderdeel te zijn van een stuk geschiedenis. Over een paar jaar kijken we hierop terug en dan besef je dat dit een moment is dat niemand ooit vergeet. De hele dienst was prachtig, maar om mijn vriendin zo gelukkig te zien was het allermooiste.'

Wimbledon

Meghan kwam op haar beurt Serena aanmoedigen op het toernooi van Wimbledon deze zomer, samen met haar schoonzus Kate.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld & tekst: ANP