Kleedt en gedraagt Meghan Markle zich sinds haar verloving met prins Harry kuis en keurig, nog niet zo lang geleden vertolkte ze een sexy rol in Random Encounters. Dat juist die pikante beelden uitgelekt zijn kort voor hun trouwdag (op 19 mei) heeft het Britse koningshuis geschokt…

Nadat prins Harry zijn verloofde Meghan Markle voorstelde aan het Britse volk, werd de beeldschone brunette meteen met open armen verwelkomd. En ook de koninklijke familie leek Meghan meteen in het hart te hebben gesloten. Maar nu steekt er toch iets uit Meghans verleden de kop op waarover de Windsors op zijn zachtst gezegd ‘not amused’ zullen zijn. Vlak voordat Harry en Meghan elkaar op 19 mei het jawoord zullen geven, kunnen de Britten zich vergapen aan een zeer sexy Meghan in een filmscène. Op 7 mei komt namelijk in Groot-Brittannië de film Random Encounters, waarin Meghan de sexy mannenverleidster Mindy speelt, uit op dvd. De rolprent was al in 2013 in de Amerikaanse bioscopen te zien, maar de filmmaatschappij heeft besloten hem nu in Groot-Brittannië te lanceren. Verwacht wordt dat de dvd een verkoophit wordt, want iedereen wil Harry’s aanstaande echtgenote wel halfnaakt zien! 

More content below the advertising

Dit artikel komt uit Story editie 18. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

Prinses Charlotte, dochter van de Britse prins William en hertogin Kate, is pas drie jaar oud, maar helpt net als grote broer George haar moeder graag met koken. Zo leren de kinderen natuurlijk ook allerlei nieuwe smaken kennen. Kate verklapte onlangs tijdens een werkbezoek dat Charlotte dol is op olijven. Niet het typische eten dat een peuter lekker vindt, dus nu al een fijnproever!

More content below the advertising

Lees alle verhalen in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte

Binnenkort komt er een grote verandering in het Britse koningshuis. Zo hebben prins William en prins Harry besloten hun hofhouding op te splitsen. Dat hadden de broers al afgesproken voordat Harry trouwde met Meghan Markle in mei vorig jaar, weet The Sunday Times.

De opsplitsing van de tot nu toe gezamenlijke hofhouding gebeurt al binnen enkele weken, nog voordat Harry vader wordt van zijn eerste kindje. 

More content below the advertising

Grotere verantwoordelijkheden

De reden voor de opsplitsing zouden de grote verschillen zijn in de verantwoordelijkheden en werkzaamheden van de prinsen. En die verschillen worden alsmaar groter doordat William, de hertog van Cambridge, zich steeds meer gaat bezighouden met zijn taken als toekomstig staatshoofd. Volgens The Sunday Times heeft prins Charles de opsplitsing goedgekeurd, met als voorwaarde dat het geen extra kosten oplevert. 

Verhuizing

Een andere reden voor de opsplitsing is het feit dat Harry en Meghan binnenkort verhuizen naar Frogmore Cottage in Windsor. Nu woont het koninklijke stel nog naast William in Kate in Kensington Palace. Hun kantoor blijft wel gevestigd in Kensington Palace. Naar verwachting zullen Harry en Meghan volgende maand verhuizen, nog voordat hun baby geboren wordt. Harry en Meghan verwachten hun eerste kindje in april.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP