Kleedt en gedraagt Meghan Markle zich sinds haar verloving met prins Harry kuis en keurig, nog niet zo lang geleden vertolkte ze een sexy rol in Random Encounters. Dat juist die pikante beelden uitgelekt zijn kort voor hun trouwdag (op 19 mei) heeft het Britse koningshuis geschokt…

Nadat prins Harry zijn verloofde Meghan Markle voorstelde aan het Britse volk, werd de beeldschone brunette meteen met open armen verwelkomd. En ook de koninklijke familie leek Meghan meteen in het hart te hebben gesloten. Maar nu steekt er toch iets uit Meghans verleden de kop op waarover de Windsors op zijn zachtst gezegd ‘not amused’ zullen zijn. Vlak voordat Harry en Meghan elkaar op 19 mei het jawoord zullen geven, kunnen de Britten zich vergapen aan een zeer sexy Meghan in een filmscène. Op 7 mei komt namelijk in Groot-Brittannië de film Random Encounters, waarin Meghan de sexy mannenverleidster Mindy speelt, uit op dvd. De rolprent was al in 2013 in de Amerikaanse bioscopen te zien, maar de filmmaatschappij heeft besloten hem nu in Groot-Brittannië te lanceren. Verwacht wordt dat de dvd een verkoophit wordt, want iedereen wil Harry’s aanstaande echtgenote wel halfnaakt zien! 

Dit artikel komt uit Story editie 18. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

Donderdagochtend heeft er zich een drama afgespeeld in Oss. Een bakfiets met kinderen is aangereden door een trein. Vier kinderen zijn hierbij om het leven gekomen.

Tijdens een bezoek aan Drachten heeft Maxima gereageerd op het drama. Ze betuigt medeleven aan de slachtoffers en nabestaanden van het ongeluk. “Onze gedachten gaan uit naar alle families die hun kinderen hebben verloren door een verschrikkelijk ongeluk in Oss”, aldus de koningin. Ze voegt eraan toe dat zij en koning Willem-Alexander enorm meeleven. “We hebben geen woorden.”

Ook Rutte heeft gereageerd: 'Diep geraakt door het ontzettend verdrietige nieuws uit Oss waar vier jonge kinderen om het leven zijn gekomen bij een afschuwelijk ongeluk. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte toe met dit zware verlies' schrijft hij op Twitter.

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws.nl | Beeld: ANP

Meghan Markle heeft haar passie voor eten en koken ingezet voor het goede doel. Samen met het goede doel Hubb Community Kitchen maakt ze een kookboek waarmee geld wordt opgehaald voor de slachtoffers van de brand in de Grenfell Tower in Londen vorig jaar. 

Het boek Together: Our Community Kitchen is gemaakt in samenwerking met het goede doel Hubb Community Kitchen. Meghan is al sinds begin het van dit jaar verbonden aan dit goede doel. Ze kwam erachter dat de keuken maar twee dagen per week open was, omdat er niet genoeg geld was om deze dagelijks draaiende te houden. 

Liefde

Veel overlevenden van de brand in Londen vorig jaar, wonen nog in hotels waar geen gelegenheid is om te koken. Daarvoor werd de ‘Hubb Community Kitchen’ opgericht. ‘Hubb’ betekent ‘liefde’ in het Arabisch en is een plaats waar de slachtoffers samen en voor elkaar koken. In het kookboek komen vijftig recepten te staan, waaronder drie van Meghan zelf. Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe boek, zal Meghan samen met een paar vrouwen van het goede doel een paar recepten uit het boek bereiden in Kensington Palace. Het boek is vanaf 28 september te verkrijgen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Vogue | Beeld: Getty images