Morgen is het feest in het Britse koningshuis! Prinses Charlotte mag twee kaarsjes uitblazen. Speciaal voor deze gelegenheid hebben prins William en hertogin Kate een nieuwe foto van hun dochter gedeeld. 

Lees ook: George en Charlotte krijgen belangrijke rol op Pippa's huwelijk

Extra bijzonder

William en Kate houden hun kinderen George en Charlotte zoveel mogelijk op de achtergrond. Het prinsje en prinsesje worden vaak lastig gevallen door de paparazzi. Hierom schermen de prins en hertogin hun kinderen zoveel mogelijk af van de media. Daarom is het extra bijzonder dat er een officiële foto van prinses Charlotte is uitgebracht.

Pittige tante

Prinses Charlotte mag dan bijna twee zijn, maar ze heeft al een eigen willetje. Volgens Kate is het prinsesje een 'pittige tante' en hoopt dat George zijn kleine zusje in toom houdt. Toch windt Charlotte iedereen om haar vinger met haar charmes. Het Britse volk is dol op haar!

Flinke bos haar

De officiële foto is afgelopen april gemaakt in het huis van het gezin. Net zoals de eerdere portretten is de foto gemaakt door Kate. "De hertog en hertogin zijn blij om deze foto te delen om de tweede verjaardag van prinses Charlotte te vieren. Ze willen iedereen bedanken voor de berichten die ze hebben ontvangen," staat er bij de nieuwe foto. De prinses is de afgelopen maanden flink gegroeid en heeft een flinke bos haar gekregen. Wat een schatje!

Beeld: ANP

Prinses Stéphanie mag weer een leuk feestje in de agenda zetten. Haar zoon, Louis Ducruet, is op één knie gegaan voor zijn vriendin Marie Hoa Chevallier.

Louis heeft in Marie de ware gevonden. De twee zijn al jaren samen sinds ze elkaar tijdens hun studentenjaren in Amerika ontmoetten. Inmiddels zijn ze weer gesetteld in Monaco en werken ze beiden, maar het komt regelmatig voor dat ze zich buiten de dwergstaat bevinden. Het stel staat erom bekend om met regelmaat te reizen. Sterker nog, op het moment zijn ze in Vietnam.

Stéphanie zal in ieder geval verheugd zijn. Marie komt al jaren over de vloer en lijkt het goed met haar aanstaande schoonmoeder te kunnen vinden. Wanneer Louis en Marie in het huwelijksbootje stappen is niet bekend, maar Albert kennende wordt het een groot spektakel. 

Beeld: ANP | Bron: Beau Monde

Koningin Elizabeth heeft haar gezicht laten tijdens London Fashion Week. Normaal gesproken geeft ze tijdens het evenement geen acte de présence, maar omdat ze gevraagd is om een award uit te reiken maakte Elizabeth een uitzondering.

Het levert in ieder geval leuke beelden op. De koningin, die niet per se een mode-icoon is maar wel gerespecteerd wordt vanwege haar harde werken, zit 'gewoon' tussen de grote modehelden. Ze zat er in ieder geval niet zomaar. Elizabeth had een belangrijke taak te volbrengen: ontwerper Richard Quinn de Queen Elizabeth II Award for British Design uitreiken.

Als de Queen front row zit, zoals dat heet, ziet dat er zo uit:

Beeld: ANP