Prins Albert en zijn Charlène vierden onlangs hun negenjarig huwelijk, dat sterker leek dan ooit tevoren. Want dat er problemen waren de afgelopen jaren,is geen geheim. Leggen geruchten over wéér een buitenechtelijk kind van prins Albert en een geheime affaire van Charlène nu een bom onder het hervonden liefdesgeluk?

Dat Albert ruim voor zijn huwelijk met Charlène al twee buitenechtelijke kinderen, Jazmin (28) en Alexandre (16), had verwekt, is geen geheim. Maar nu heeft zich opnieuw een vrouw gemeld, de Braziliaanse Marzia (34), die beweert dat ze in 2004 een romance heeft beleefd met Albert, waaruit een kind is geboren. In juli 2005 zou hun dochter ter wereld zijn gekomen. Zodra Marzia Albert daarvan op de hoogte stelde, zou hij alle contact hebben verbroken. Marzia wil Albert nu voor de rechter slepen om een dna-test af te dwingen. Volgens haar doet ze dat, omdat haar dochter vragen begint te stellen over haar vader. Advocaat Erich Grimaldi, overigens geen familie van de prins zoals de achternaam doet vermoeden, heeft in het Duitse Bunte laten weten: ‘Ik vind een proces eerlijk gezegd nutteloos en zonde van de tijd en geld als de hele kwestie ook na een snelle dna-test kan worden geregeld.’ Het paleis in Monaco bewaart in deze het stilzwijgen.

Affaire?

Bijna tegelijkertijd met het verhaal over een derde buitenechtelijk kind bracht Ici Paris een gerucht over prinses Charlène. ‘Ze is er met een ander vandoor’, kopte het blad op de cover. De Monegasken reageerden geschokt. Het zou toch niet waar zijn? Charlène die de vorst van Monaco verlaat voor de 32-jarige spierbundel Conor McGregor? Al snel gaven de prinses en de Ierse MMA-vechter duidelijkheid op hun Instagramaccounts. Ze plaatsten een foto, waarop te zien is dat ze aan het waterfietsen zijn. Een oefening voor een sportief evenement, dat in september zal plaatsvinden. Het gerucht van hun heimelijke samenzijn bevat dus niets meer dan een samenwerking tussen de twee! Of Alberts vermeende buitenechtelijke baby ook een storm in een glas water is, lijkt minder aannemelijk. Al voor zijn huwelijk met Charlène deed een verhaal de ronde over een derde buitenechtelijk kind, en dat zou volgens bronnen de reden zijn geweest waarom Charlène kort voor de Grote Dag naar het buitenland wilde vluchten. Albert heeft alles destijds weten te sussen. Of het nu met een sisser afloopt, is de vraag. 

Beeld: Brunopress

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.