Een week na het sprookjeshuwelijk van prins Harry en Meghan Markle is het koppel nog zo’n beetje dagelijks hét onderwerp van gesprek. Het opvallendste nieuws van vandaag rondom het populairste stel van het Britse koningshuis? Eén van de huwelijksgasten is flink binnengelopen door zijn goodiebag die na afloop van het feest uitgedeeld werd aan alle gasten op Ebay voor een ongelooflijk bedrag te verkopen.

Hóeveel?!

Nadat in totaal 83 biedingen werden uitgebracht op het bedrukte linnen tasje met inhoud, is het uiteindelijk voor een uitzinnige 21.400 Britse pond, omgerekend bijna 25.000 euro, verkocht. Dat meldt het Britse Sky News.

Article continues after the ad

Goodies

Op de tas staan de initialen van de hertog en hertogin van Sussex. Verder is de goodiebag gevuld met onder meer het programma van de huwelijksceremonie, een koelkastmagneet, chocola, een flesje water en kortingsbonnen voor winkels. Ook zit er een Windsor Castle Royal Wedding-polsbandje, parkeersticker en kaart in het tasje. Het idee om het tasje te verkopen lijken meerdere gasten te hebben gehad: er staan nog meerdere advertenties op de internationale versie van Marktplaats, waarvan er één met een vraagprijs van maar liefst 50.000 pond (meer dan 57.000 euro).

Grote eer

De goodiebags werden uitgedeeld aan de ongeveer tweeduizend ‘gewone’ burgers die Meghan en Harry uitnodigden voor hun huwelijk. Zij mochten bij Windsor Castle de aankomst en vertrek van het bruidspaar en de gasten van dichtbij zien.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte | Bron: Flaironline