Een week na het sprookjeshuwelijk van prins Harry en Meghan Markle is het koppel nog zo’n beetje dagelijks hét onderwerp van gesprek. Het opvallendste nieuws van vandaag rondom het populairste stel van het Britse koningshuis? Eén van de huwelijksgasten is flink binnengelopen door zijn goodiebag die na afloop van het feest uitgedeeld werd aan alle gasten op Ebay voor een ongelooflijk bedrag te verkopen.

Hóeveel?!

Nadat in totaal 83 biedingen werden uitgebracht op het bedrukte linnen tasje met inhoud, is het uiteindelijk voor een uitzinnige 21.400 Britse pond, omgerekend bijna 25.000 euro, verkocht. Dat meldt het Britse Sky News.

Goodies

Op de tas staan de initialen van de hertog en hertogin van Sussex. Verder is de goodiebag gevuld met onder meer het programma van de huwelijksceremonie, een koelkastmagneet, chocola, een flesje water en kortingsbonnen voor winkels. Ook zit er een Windsor Castle Royal Wedding-polsbandje, parkeersticker en kaart in het tasje. Het idee om het tasje te verkopen lijken meerdere gasten te hebben gehad: er staan nog meerdere advertenties op de internationale versie van Marktplaats, waarvan er één met een vraagprijs van maar liefst 50.000 pond (meer dan 57.000 euro).

Grote eer

De goodiebags werden uitgedeeld aan de ongeveer tweeduizend ‘gewone’ burgers die Meghan en Harry uitnodigden voor hun huwelijk. Zij mochten bij Windsor Castle de aankomst en vertrek van het bruidspaar en de gasten van dichtbij zien.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Hollandse Hoogte | Bron: Flaironline

Donderdagochtend heeft er zich een drama afgespeeld in Oss. Een bakfiets met kinderen is aangereden door een trein. Vier kinderen zijn hierbij om het leven gekomen.

Tijdens een bezoek aan Drachten heeft Maxima gereageerd op het drama. Ze betuigt medeleven aan de slachtoffers en nabestaanden van het ongeluk. “Onze gedachten gaan uit naar alle families die hun kinderen hebben verloren door een verschrikkelijk ongeluk in Oss”, aldus de koningin. Ze voegt eraan toe dat zij en koning Willem-Alexander enorm meeleven. “We hebben geen woorden.”

Ook Rutte heeft gereageerd: 'Diep geraakt door het ontzettend verdrietige nieuws uit Oss waar vier jonge kinderen om het leven zijn gekomen bij een afschuwelijk ongeluk. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte toe met dit zware verlies' schrijft hij op Twitter.

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws.nl | Beeld: ANP

Meghan Markle heeft haar passie voor eten en koken ingezet voor het goede doel. Samen met het goede doel Hubb Community Kitchen maakt ze een kookboek waarmee geld wordt opgehaald voor de slachtoffers van de brand in de Grenfell Tower in Londen vorig jaar. 

Het boek Together: Our Community Kitchen is gemaakt in samenwerking met het goede doel Hubb Community Kitchen. Meghan is al sinds begin het van dit jaar verbonden aan dit goede doel. Ze kwam erachter dat de keuken maar twee dagen per week open was, omdat er niet genoeg geld was om deze dagelijks draaiende te houden. 

Liefde

Veel overlevenden van de brand in Londen vorig jaar, wonen nog in hotels waar geen gelegenheid is om te koken. Daarvoor werd de ‘Hubb Community Kitchen’ opgericht. ‘Hubb’ betekent ‘liefde’ in het Arabisch en is een plaats waar de slachtoffers samen en voor elkaar koken. In het kookboek komen vijftig recepten te staan, waaronder drie van Meghan zelf. Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe boek, zal Meghan samen met een paar vrouwen van het goede doel een paar recepten uit het boek bereiden in Kensington Palace. Het boek is vanaf 28 september te verkrijgen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Vogue | Beeld: Getty images