Meghan en Serena

Serena Williams, de beste vriendin van Meghan Markle, heeft mogelijk in een interview met E News! verklapt wat het geslacht van de baby van The Duchess of Sussex en Prins Harry wordt.

Advies

Serena werd in het interview gevraagd wat haar grootste advies aan nieuwe moeders zou zijn. “Accepteer fouten en verwacht niet dat je perfect bent. We zetten zoveel druk op onszelf”, adviseert ze.

Goed advies natuurlijk, maar het wordt nog interessanter. De koningin van de tennisbaan vertelt namelijk ook dat haar vriendin zwanger is en beschrijft daarna de baby met het woord ‘zij’.

“Mijn vriendin is zwanger en ze zei zoiets van: ‘Mijn kind gaat dit doen’ en ik keek haar aan, zo van: ‘Nee, dat gaat ze niet. Nee, dat ben je niet.’ Toen begon ze te lachen en zei ze: ‘Ik moet met je praten over tips’, want ja, ik had al die hoge verwachtingen. […] Maar dit is het moment waar niet alles gaat zoals gepland”, aldus de veelvoudige tenniskampioen.

Article continues after the ad

Een groot vraagteken

Welke vriendin Serena nou precies bedoelt, is niet bekend. Maar grote kans dat het dus om Meghan gaat, die elk moment kan bevallen van haar eerste kind met prins Harry. “Ze zal zeker de beste moeder zijn”, zegt Serena overigens nog wel expliciet over haar beste vriendin in het interview.

BFF’s

De twee hebben elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een feestje van de Super Bowl, een van de grootste sportevenementen van het jaar in Amerika. In 2014 ontmoetten ze elkaar weer bij een voetbalwedstrijd, waar ze allebei aan deelnamen. Sindsdien zijn ze allebei onafscheidelijk gebleven en moedigen ze elkaar met alles aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: E News!, Independent | Beeld: Getty Images