Verschillende bekende Nederlanders hebben koningin Máxima gefeliciteerd met haar verjaardag. De vrouw van koning Willem-Alexander is maandag 50 jaar geworden.

Zo schrijft Bridget Maasland 'Gefeliciteerd majesteit! Prachtige foto's, speciaal gemaakt voor uw 50ste verjaardag, door uw man', bij een van de foto's die Willem-Alexander maakte voor de verjaardag van zijn vrouw. 'Misschien zou 'hij' volgend seizoen willen meedoen met Het Perfecte Plaatje'.

Article continues after the ad

Felicitatie van Rutte

Mark Rutte stuurt op Twitter een boodschap naar de koningin. 'Koningin Máxima ziet Sara vandaag. Ik feliciteer haar van harte met haar vijftigste verjaardag - een heus kroonjaar - en wens haar een prachtige en feestelijke dag toe met haar gezin.'

Muzikale ode

Radio-dj Gerard Ekdom pakte het iets anders aan. Hij maakte een muzikale ode op het ritme van Poker Face van Lady Gaga, die hij op zijn Instagram deelt. 'Of ik effe een ode wilde maken aan Koningin Maxima, vanwege haar 50e verjaardag? Ehm ja, dat heb ik dus gedaan waarvoor excuses!'

Nog meer felicitaties

Ook onder meer Wendy van Dijk, Fred van Leer, Gerard Joling en Maik de Boer feliciteren de koningin met haar verjaardag. Schrijfster Saskia Noort hoopt dat de koningin 'een doldwaas feestje heeft'.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.