Op 19 april om 18.25 uur geboren: de baby van prinses Sofia en prins Carl Phillip! Het Zweedse prinsje heet Alexander Erik Hubertus Bertil. Tijdens de speciale ministerraad vanmorgen maakte koning Carl XVI Gustaf dit bekend. Alexander woog bij zijn geboorte ruim 7 pond. Dit liet de trotse vader dinsdagavond weten tijdens een persconferentie, bekijk de video.

Bron: Shownieuws

Een week na het sprookjeshuwelijk van prins Harry en Meghan Markle is het koppel nog zo’n beetje dagelijks hét onderwerp van gesprek. Het opvallendste nieuws van vandaag rondom het populairste stel van het Britse koningshuis? Eén van de huwelijksgasten is flink binnengelopen door zijn goodiebag die na afloop van het feest uitgedeeld werd aan alle gasten op Ebay voor een ongelooflijk bedrag te verkopen.

Hóeveel?!

Nadat in totaal 83 biedingen werden uitgebracht op het bedrukte linnen tasje met inhoud, is het uiteindelijk voor een uitzinnige 21.400 Britse pond, omgerekend bijna 25.000 euro, verkocht. Dat meldt het Britse Sky News.

Goodies

Op de tas staan de initialen van de hertog en hertogin van Sussex. Verder is de goodiebag gevuld met onder meer het programma van de huwelijksceremonie, een koelkastmagneet, chocola, een flesje water en kortingsbonnen voor winkels. Ook zit er een Windsor Castle Royal Wedding-polsbandje, parkeersticker en kaart in het tasje. Het idee om het tasje te verkopen lijken meerdere gasten te hebben gehad: er staan nog meerdere advertenties op de internationale versie van Marktplaats, waarvan er één met een vraagprijs van maar liefst 50.000 pond (meer dan 57.000 euro).

Grote eer

De goodiebags werden uitgedeeld aan de ongeveer tweeduizend ‘gewone’ burgers die Meghan en Harry uitnodigden voor hun huwelijk. Zij mochten bij Windsor Castle de aankomst en vertrek van het bruidspaar en de gasten van dichtbij zien.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte | Bron: Flaironline

Er waren voor de royal wedding maar liefst twee exen van Prins Harry uitgenodigd. Namelijk Cressida Bonas en Chelsy Davy. 

Volgens Vanity Fairhad had Prins Harry de dag voor de royal wedding een 'zeer emotioneel telefoongesprek' met zijn ex Chelsy Davy. Nu vertelt een bron aan Vanity Fair over hun 'final goodbye' via de telefoon:

'It was their final call, a parting call in which they both acknowledged Harry was moving on. Chelsy was quite emotional about it all, she was in tears and almost didn’t go to the wedding. In the end, she went and promised Harry she wouldn’t try and gatecrash the party.'

Chelsy Davy kwam dus naar de ceremonie, en dat ging niet ongemerkt voorbij:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Bron: Elle