Archie, het zoontje van prins Harry en Meghan, draagt op zijn eerste buitenlandse reis in Zuid-Afrika een tuinbroek uit de babycollectie van H&M.

Kort nadat het koninklijke gezinnetje werd gefotografeerd tijdens hun ontmoeting met aartsbisschop Desmond Tutu in Kaapstad, wist Hello al te achterhalen dat het tuinbroekje slechts 12,99 pond kost, omgerekend nog geen 15 euro. Het lichtblauwe pakje is gemaakt van organisch katoen.

Zwangerschapsjeans

Meghan zelf is vaker gesignaleerd in kleding van de Zweedse winkelketen. Toen ze zwanger was droeg ze zwangerschapsjeans van H&M. En in januari droeg de voormalige Suits-actrice tijdens een bezoek aan een dierenasiel een H&M-jurk van een paar tientjes onder haar jas van Armini. De jurk was daarna onmiddellijk uitverkocht en verdubbelde in prijs op eBay.

Liefdevolle kus

Harry en Meghan zijn al drie dagen in Zuid-Afrika. Het was woensdag de eerste keer dat ook Archie meeging op pad. Archie kreeg van de aartsbisschop een liefdevolle kus op zijn voorhoofd. 'Bedankt aartsbisschop Tutu voor uw ongelooflijk warme gastvrijheid. Achie vond het leuk u te ontmoeten', schrijven de hertog en hertogin van Sussex op hun eigen Instagram-account.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: Getty Images

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.