Story meldde vanmorgen al dat het niet heel lang meer duurt voordat hertogin haar derde kindje op de wereld zet. De Duchess is 23 april uitgerekend, maar aangezien ze nu al 'op knappen staat', is de kans aanwezig dat de baby eerder geboren wordt. Hoe dan ook, William en Kate zijn tot in de puntjes op de komst van de kleine voorbereid.

Us Weekly is op de hoogte van de details voor de komst van royal baby nummer drie. Zo laten ze weten dat de Lindo Wing is St. Mary's Hospital, vlakbij Kensington Palace, al sinds midden-maart door de royals bezet wordt gehouden. Want het zou een absolute nachtmerrie zijn als de Duchess bevalt en de suite bezet is. Kosten? Meer dan 11.000 euro per dag.

Hertogin Kate's bevallingsplan 

Niet voor niets kiezen de royals om hier te bevallen. Kate beviel hier in 2013 en 2015 ook al van George en Charlotte. Het hele plan is van A tot Z een goed geoliede machine. Een insider: 'Alles is gepland tot in de kleinste details.' Zo wordt er door de beveiliging veel gecontroleerd. Zelfs de ruimte bóven de suite. Bovendien staat het Kensington Palace baby team, inclusief Kate's moeder Carol, klaar om te gaan. Om lekken te voorkomen wordt het ziekenhuis pas vijf minuten van tevoren op de hoogte gesteld. Voordat ze het nieuws überhaupt hebben kunnen verwerken staat William dus al op de stoep met zijn Kate.

Er is een back-up plan voor alles, terwijl de bevalling tot op de minuut geregeld is. Zo is Carole op het moment van bevallen de oppas van George en Charlotte, die allebei ongetwijfeld niet kunnen wachten om hun nieuwe broer of zus te zien. Dat zal snel gebeuren, want afhankelijk van hoe Kate zich voelt keert ze dezelfde dag of de volgende ochtend terug naar huis. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Hollandse Hoogte

Als Meghan Markle had geweten dat ze een potje ging basketballen, had ze vast een andere outfit aangetrokken. Maar de kersverse hertogin is de beroerdste niet en deed fanatiek mee. Op torenhoge hakken.

Wedstrijdje

Meghan bracht samen met haar man Harry een bezoekje aan de universiteit van Loughborough. Daar werden een aantal masterclasses gegeven door topsporters. Hoewel de koninklijke paar enkel had kunnen toekijken langs de zijlijn, besloten ze mee te doen aan een basketbalwedstrijd: Team Harry versus team Meghan. Wie er heeft gewonnen is niet bekend, maar aan hun winnaarsmentaliteit lag het in ieder geval niet.Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zouden afgelopen weekend de bloemetjes hebben buitengezet in onze hoofdstad, waar ze uitgenodigd waren voor de feestelijke opening van SoHo House Amsterdam. Dit meldt The Evening Standard.

Feestweekend

Harry en Meghan zouden drie dagen lang genoten hebben van een weekend dat omschreven werd als 'eten, drinken, slapen, dansen, bootjes en fietsen'. Naast de royals werden er nog een aantal prominente gasten ingevlogen, zoals acteurs Eddie Redmayne, Jenna Coleman, Stanley Tucci en model Lily Cole.

Exclusieve club

SoHo House is een exclusieve club voor leden en doet tevens dienst als hotel voor diezelfde leden. Voor Harry en Meghan heeft de club een speciale betekenis, omdat hun eerste date plaatsvond in een privé eetkamer van SoHo House London. Ook zou Meghan haar vrijgezellenfeest hebben gevierd in een vestiging van de club in de Engelse Cotswolds.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld & tekst: ANP