Hoewel het koninklijk gezin straalde tijdens koningsdag, zijn sommige mensen van mening dat bij prinses Alexia wel wat kleine oogjes opgemerkt konden worden. Toch heeft ze daar een simpele verklaring voor. 

Tijdens het gesprek met YouTuber Enzo Knol laten Máxima en haar dochter weten dat ze extra vroeg uit de veren moesten. Dit om de verjaardag van Willem-Alexander al te kunnen vieren. Alexia kan niet anders dan licht zuchten en toegeven dat ze inderdaad niet heeft kunnen uitslapen. Aha.

Article continues after the ad

Echt heel vroeg

Alexia verklaart: 'Het was heel vroeg. Echt heel vroeg.' In deze video zie je de hele verklaring. In dit gesprek vertelde de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima ook al dat ze vindt dat ze 'echt heel goede ouders' heeft. Enzo vroeg Máxima hoe het er achter de schermen aan toe ging in het paleis. De koningin vond toen dat Alexia die vraag beter kon beantwoorden. 'Ik vind, gezien het werk wat mijn moeder altijd doet, dat ze het heel goed doet', begon de 14-jarige prinses.

'Goede ouders'

'Ze moet heel veel tijd besteden aan haar baan natuurlijk maar ze is er altijd en zo niet dan zijn er altijd weer dingen die we samen kunnen doen. Ik breng nog steeds heel veel tijd met haar door en wij allemaal. Ik vind mijn ouders echt heel goede ouders', zo zei Alexia spontaan. Máxima reageerde daar enthousiast op: 'Dit was niet scripted.'

Beetje stress

'Soms is er natuurlijk wel een beetje stress', vervolgde Alexia. 'Maar ik denk dat bij alle ouders dat ze soms betere dagen hebben en soms slechtere dagen maar over het algemeen is het heel gezellig hier.' Dat kon Máxima beamen: 'We kunnen heel erg met elkaar lachen.'

Bron: Grazia | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.