Prins Albert van Monaco lijkt sinds begin mei een alleenstaande vader te zijn, want echtgenote Charlène zit al drie maanden in haar thuisland Zuid-Afrika. Terwijl de geruchten dat er een huwelijkscrisis is steeds verder oplaaien, heeft Charlène nu verteld dat ze voor eind oktober niet terug naar huis gaat!

Romantische filmpjes, lieve boodschappen en familiefoto’s...Met haar posts op social media doet  prinses Charlène haar uiterste best hardnekkige geruchten dat haar huwelijk met prins Albert is gestrand de wereld uit te helpen. Maar zolang zij in Zuid-Afrika verblijft en haar echtgenoot met tweeling Gabriella en Jacques thuis in Monaco, lijkt dat vergeefse moeite. Begin mei ging Charlène naar haar thuisland voor haar foundation die zich onder andere inzet om neushoorns te beschermen, en daar is ze nog steeds. Albert verscheen overal alleen of met hun kinderen, en al snel werd gesuggereerd dat het hommeles was tussen hem en zijn echtgenote. Niet voor het eerst, en ditmaal kwam het paleis met een verklaring: ‘Tijdens een missie op het Afrikaanse continent, die deel uitmaakt van de strijd om de natuur te beschermen, liep prinses Charlène een infectie op in het gebied van oren, neus en keel, waardoor ze niet naar huis mag.’

Heftige ingrepen

In Zuid-Afrika onderging Charlène vervolgens een aantal heftige ingrepen. En haar herstel gaat nog maanden duren, zo vertelde ze aan Radio 702. ‘Ik zou hier tien of twaalf dagen blijven, maar helaas kreeg ik een probleem met mijn oren. De artsen constateerden een zeer ernstige bijholteontsteking en het duurt een tijd voordat dit probleem over is. Ik kan het herstel niet forceren, dus ik zal hier tot eind oktober moeten blijven.’ Dat ze niet thuis kon zijn op de dag dat zij en Albert tien jaar getrouwd waren, afgelopen 1 juli, deed haar pijn, vertelde ze eerder aan Channel24.

Beeld: Brunopress

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.