Op 10 april blaast prinses Ariane tien kaarsjes uit op haar verjaardagstaart. Tijd om de leukste weetjes over de prinses op een rijtje te zetten!

 

Lees ook: Máxima onthult of de prinsesjes zakgeld krijgen

 

1. Ze is niet nieuwsgierig, maar wil wel graag alles weten

Ariane is een eigenwijs meisje. Niet zozeer dwars, maar eerder ondernemend. 

 

2. Ze is niet snel onder de indruk

Op grote momenten moet vooral gelachen en gebabbeld worden, lijkt Ariane te denken. En dat terwijl haar zussen op belangrijke gebeurtenissen zenuwachtig zijn.

 

3. Ze is cool

Ariane is niet snel van haar stuk te brengen. Nu ze tiener is zal ze vast alleen maar eigenwijzer worden.

 

4. Ze draagt gewoon afdankertjes

In een poging om zuinig over te komen draagt Ariane gewoon de oude skikleding van haar zussen. Zonder mokken.

 

5. Ze heeft veel hobby's

Ariane doet aan paardrijden, hockey, tekenen, gitaar spelen en jazzballet. Oh, en ze ruilde judo in voor wedstrijdzwemmen.

 

Lees de andere vijf weetjes over de bijna jarige prinses nu in Story.

Beeld: ANP

Prinses Stéphanie mag weer een leuk feestje in de agenda zetten. Haar zoon, Louis Ducruet, is op één knie gegaan voor zijn vriendin Marie Hoa Chevallier.

Louis heeft in Marie de ware gevonden. De twee zijn al jaren samen sinds ze elkaar tijdens hun studentenjaren in Amerika ontmoetten. Inmiddels zijn ze weer gesetteld in Monaco en werken ze beiden, maar het komt regelmatig voor dat ze zich buiten de dwergstaat bevinden. Het stel staat erom bekend om met regelmaat te reizen. Sterker nog, op het moment zijn ze in Vietnam.

Stéphanie zal in ieder geval verheugd zijn. Marie komt al jaren over de vloer en lijkt het goed met haar aanstaande schoonmoeder te kunnen vinden. Wanneer Louis en Marie in het huwelijksbootje stappen is niet bekend, maar Albert kennende wordt het een groot spektakel. 

Beeld: ANP | Bron: Beau Monde

Koningin Elizabeth heeft haar gezicht laten tijdens London Fashion Week. Normaal gesproken geeft ze tijdens het evenement geen acte de présence, maar omdat ze gevraagd is om een award uit te reiken maakte Elizabeth een uitzondering.

Het levert in ieder geval leuke beelden op. De koningin, die niet per se een mode-icoon is maar wel gerespecteerd wordt vanwege haar harde werken, zit 'gewoon' tussen de grote modehelden. Ze zat er in ieder geval niet zomaar. Elizabeth had een belangrijke taak te volbrengen: ontwerper Richard Quinn de Queen Elizabeth II Award for British Design uitreiken.

Als de Queen front row zit, zoals dat heet, ziet dat er zo uit:

Beeld: ANP