Queen Elizabeth mag vandaag alweer 91 kaarsjes uitblazen. Tijd om de jarige koningin van het Verenigd Koninkrijk in het zonnetje te zetten. Hierbij presenteren we 10 feiten over de Queen die je waarschijnlijk nog niet wist, maar wel wil weten.

 

Lees ook: Dit deed Queen Elizabeth vroeger om een gast te ontlopen

 

  1. Ze is de enige persoon die zonder rijbewijs (en nummerplaat) mag rijden
  2. Ze spreekt vloeiend Frans
  3. Ze ontvangt veel (gekke) cadeaus, waaronder levende dieren
  4. Haar echte verjaardag is 21 april, maar het wordt in juni gevierd
  5. Ze vindt het erg leuk om haar familie te fotograferen
  6. Ze vierde haar 21e verjaardag in Kaapstad
  7. Ze heeft meer dan 30 Corgi's gehad, haar favoriete hondenras
  8. Ze kreeg haar eerste pony toen ze vier jaar oud was
  9. Ze is in het bezit van de grootste roze diamant ter wereld
  10. Ze leefde zo zuinig na de oorlog dat ze kledingcoupons spaarde voor haar trouwjurk, zodat ze daar de stof van kon betalen

 

Beeld: ANP | Bron: Time

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP