Het is over en uit tussen Roxeanne Hazes en haar acht jaar oudere vriend Nick van Delft. Dat bevestigt de manager van 23-jarige Roxeanne aan Shownieuws. Het stel was ruim vijf jaar bij elkaar. 

De reden van de breuk is niet bekend. Eerder suggereerde een weekblad dat de zangeres een nieuwe vriend zou hebben. Volgens haar management zou het gaan om een collega en hebben zij het gezellig samen.

Nick Van Delft liet afgelopen zomer nog een tattoeage plaatsen met het geboortejaar van Roxeanne. Hij schreef bij zijn foto: "Dit is de mooiste tattoo die ik ooit heb laten zetten", schreef de vastgoedmakelaar bij een foto op Instagram.

Roxeanne Hazes is verliefd. Op Instagram plaatst de zangeres een foto waarop te zien is hoe ze door haar nieuwe vriend Erik Zwennes wordt gekust.

'Bonnie & Clyde', schrijft de de 23-jarige bij de foto.

De dochter van volkszanger André Hazes is nog maar ‘recent’ single. Haar ex Nick van Delft, die het geboortejaar van Roxeanne afgelopen zomer nog op zijn lijf liet vereeuwigen, noemde de zangeres vier weken geleden op Instagram nog 'het mooiste meisje van de wereld'.

Bekijk de foto hieronder:

Bonnie & Clyde.

Een foto die is geplaatst door Dochter Dre. ⠀⠀ ⠀⠀ (@roxeannehazes) op