Het is over en uit tussen Roxeanne Hazes en haar acht jaar oudere vriend Nick van Delft. Dat bevestigt de manager van 23-jarige Roxeanne aan Shownieuws. Het stel was ruim vijf jaar bij elkaar. 

De reden van de breuk is niet bekend. Eerder suggereerde een weekblad dat de zangeres een nieuwe vriend zou hebben. Volgens haar management zou het gaan om een collega en hebben zij het gezellig samen.

More content below the advertising

Nick Van Delft liet afgelopen zomer nog een tattoeage plaatsen met het geboortejaar van Roxeanne. Hij schreef bij zijn foto: "Dit is de mooiste tattoo die ik ooit heb laten zetten", schreef de vastgoedmakelaar bij een foto op Instagram.

Zangeres Roxeanne Hazes is hoogzwanger en kan elk moment bevallen van haar eerste kindje. Ze vertelt eerlijk hoe het met haar gaat, zo vlak voor de bevalling. En het vet valt haar niet mee, die zwangerschap.

Roxeanne: “Dit warme weer, zo vlak voor je bevalling is voor de zwangeren onder ons helemaal geen pretje. Zeker niet wanneer je, net als ik, zo’n 20 kg aan bent gekomen, mega veel vocht vasthoudt en overal pijn hebt. Op dit soort dagen heb ik allesbehalve zin om me nog enigszins ‘mooi’ te maken, doormiddel van make-up. En zoals vele hormonale zwangeren zullen herkennen: Je voelt je soms echt even heel erg lelijk.”

More content below the advertising

Gelukkig kon ze bij haar hartsvriendin terecht, die haar wenkbrauwen even onder de loep heeft genomen. Nou Roxeanne, je ziet er nog altijd prachtig uit.

 

Dit warme weer, zo vlak voor je bevalling is voor de zwangeren onder ons helemaal geen pretje. Zeker niet wanneer je, net als ik, zo’n 20 kg aan bent gekomen, mega veel vocht vasthoudt en overal pijn hebt. Op dit soort dagen heb ik alles behalve zin om me nog enigszins ‘mooi’ te maken, doormiddel van make-up. En zoals vele hormonale zwangeren zullen herkennen: Je voelt je soms echt even heel erg lelijk. Mijn hartsvriendin @indyz_beauty was zo lief om mij een kleine make-over te geven, zodat ik er mooi uitzie tijdens de bevalling. Geen mascara meer, want mijn wimpertjes zijn subtiel gelift en ik houd van een natuurlijke look, vandaag de dag. Ook mijn wenkies zijn in de henna gezet, dus voel ik me weer een beetje vrouw. Mijn vriendin verdient een enorme shoutout! Dankjewel, lieve @indyz_beauty. I love you! ❤️ #wimperstyling#wenkbrauwstyling

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

 

?

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | Bron: Libelle 

Roxeanne Hazes is verliefd. Op Instagram plaatst de zangeres een foto waarop te zien is hoe ze door haar nieuwe vriend Erik Zwennes wordt gekust.

'Bonnie & Clyde', schrijft de de 23-jarige bij de foto.

More content below the advertising

De dochter van volkszanger André Hazes is nog maar ‘recent’ single. Haar ex Nick van Delft, die het geboortejaar van Roxeanne afgelopen zomer nog op zijn lijf liet vereeuwigen, noemde de zangeres vier weken geleden op Instagram nog 'het mooiste meisje van de wereld'.

Bekijk de foto hieronder:

Bonnie & Clyde.

Een foto die is geplaatst door Dochter Dre. ⠀⠀ ⠀⠀ (@roxeannehazes) op