Niemand minder dan Roxeanne Hazes heeft op haar Instagram een emotioneel bericht gedeeld over haar najaarstour. Zo laat ze weten dat ze de afgelopen tijd veel ups en downs, verdriet en plezier heeft gehad.

De zangeres schrijft onder andere in haar bericht: “Wat ben ik dankbaar voor alles wat ik de afgelopen tijd mag voelen, ervaren en delen. Ups & downs, verdriet en plezier. Om de beste versie van mezelf te worden, moeten oude wonden soms weer even opengereten worden. Iets wat ik in het verleden als ‘eng’ gezien zou hebben, helpt me nu om te groeien.”

Article continues after the ad

Ook laat ze weten dat ze er nog lang niet is. Ze weet nog altijd niet zo goed wie ze precies is en wat ze wil, maar ze kan eindelijk zeggen: “Who gives a f*ck?”

Persoonlijke verhalen

Verder is ze ook blij dat ze haar persoonlijke verhalen kan delen met haar fans: “Tijdens mijn shows krijg ik zoveel liefde van jullie terug, zoveel verhalen naderhand, die ik meeneem in mijn hart en waar ik me in herken, net zoals jullie je herkennen in mijn verhaal. En dan besef ik me maar al te goed dat ik het allermooiste beroep heb en het mooiste publiek voor me staat.”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nog 2 shows te gaan en dan zit helaas de najaarstour van 2019 er alweer op. Een, op één zaal na, uitverkochte tour (want er zijn nog een paar kaarten voor de laatste show in Oosterpoort, Groningen op 7 december. Check link in BIO). Wat ben ik dankbaar voor alles wat ik de afgelopen tijd mag voelen, ervaren en delen. Ups & downs, verdriet en plezier. Om de beste versie van mezelf te worden, moeten oude wonden soms weer even opengereten worden. Iets wat ik in het verleden als ‘eng’ gezien zou hebben, helpt me nu om te groeien. En ik ben er nog lang niet... Ik weet nog steeds niet wie ik ben of wil zijn en ik kan eindelijk zeggen: “Who gives a f*ck?” Ik gun mezelf die zoektocht. En ik zie het als rijkdom, dat ik dit soort dingen met jullie mag delen. Op het podium, op social media, face to face. Door die vrijheid geniet ik nog intenser van mijn tour. Tijdens mijn shows krijg ik zoveel liefde van jullie terug, zoveel verhalen naderhand, die ik meeneem in mijn hart en waar ik me in herken, net zoals jullie je herkennen in mijn verhaal. En dan besef ik me maar al te goed dat ik het allermooiste beroep heb en het mooiste publiek voor me staat. WE’VE GOT THIS! Je bent niet alleen. We helpen elkaar door shitty periodes heen. JUIST door er over te praten, open te staan voor gesprekken en liefde door te geven wat niets kost, behalve een beetje tijd en aandacht. Dus... Volgende week rocken we Utrecht, die week daarna, Groningen en dan zie ik jullie weer in het voorjaar! Tickets voor de voorjaarstour zijn verkrijgbaar via de link in mijn bio. Ik kijk er ZOOO naar uit! #alleenmaarliefde ❤️ {📸: @evacaptures}

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

Mental breakdown

Deze week liet Roxeanne nog weten in de talkshow Ladies Night op Net5 dat ze onlangs nog een mental breakdown heeft gehad. Dit had onder andere te maken met de ruzie met haar broertje André, zo legt ze uit. ”Ik weet voor mezelf wat het triggerde. Het heeft er wel mee te maken dat je constant geconfronteerd wordt met mensen in je leven waar jij geen onderdeel van bent en dat is al pijnlijk genoeg,” vertelt ze openhartig. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws.nl, beeld: ANP, Instagram