Zit jij over twee weken naast George Clooney een kopje koffie te drinken aan het Comomeer? Het zou zomaar kunnen met een voordelige last minute naar één van de volgende jetset bestemmingen. Story zet in samenwerking met Startpagina.nl vier toppers voor je op een rij.

Ibiza: hotspots te over

Als hotspot voor de celebs mag Ibiza natuurlijk niet ontbreken. Zo is niet alleen Wendy van Dijk er regelmatig te vinden, maar ook de rest van bekend Nederland gaat hier graag los. Het is dan ook party-eiland nummer één trekt iedere zomer duizenden toeristen die even lekker uit hun dak willen gaan, maar Ibiza is veelzijdiger dan je denkt! Wist je bijvoorbeeld dat het ei van Columbus er te vinden is? Ook Ibiza-stad is een genot. Lopend door de vele pittoreske steegjes vind je het ene na het andere mooie stukje van deze betoverende stad. De beste Ibiza experience ervaar je door te verblijven in een van de vele privé-villa’s met zwembad. En dit hoeft helemaal niet zo duur te zijn.

Article continues after the ad
 

Lizzy Vedra vaart langs de Es Vèdra. Dát is leuk! #ibiza #holiday #summeroflove #?

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

 

 

Samen Blij ?? #ibiza #moederdochteruitje @rosaliekroon #mooiweervandaag

Een bericht gedeeld door Irene Moors (@irene_moors) op

 

 

TBT met die heerlijke @nikkie_official #ibiza ❤️

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Santorini: klein maar oh zo fijn

Dit kleine Griekse eiland is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder wereldsterren. Je kunt er zomaar John Travolta tegen het lijf lopen. Het is een eiland als een ansichtkaart, dat valt niet te ontkennen. Waarom die beroemdheden er nou zo graag komen? Wij weten het wel. Het schijnt namelijk dat je op Santorini de allermooiste zonsondergangen ter wereld meemaakt. Dat alleen lijkt ons al reden genoeg een last minute naar deze Griekse parel te boeken.

Lago di Como: Italiaanse klasse

Hou je meer van Clooney dan van Travolta? Dan moet je het iets oostelijker zoeken, namelijk aan het Comomeer in Noord-Italië. Daar bezit deze filmster de oogverblindende ‘Villa Oleandra’. Het Comomeer is bij toeristen iets minder in trek dan het nabij gelegen Lago Maggiore, maar minstens zo mooi. Een prachtige erfenis uit het verleden zijn de Romeinse thermen van de stad Como. Bezoek vooral ook de watervallen van Domaso, het ravijn van Bellano en het kleine groene eiland Comacina in het Comomeer. Hier is de Romeinse tijd letterlijk tastbaar aanwezig, door de vele archeologische opgravingen.  

Saint-Tropez: prachtige havenstad

Een plek waar zowel James Bond als Louis de Funes zich als een vis in het water voelen, moet wel bijzonder zijn. En dat is Saint-Tropez aan de Middellandse Zee! Je vindt er de duurste warenhuizen ter wereld, maar ook eenvoudige Franse cafeetjes waar je geniet van een lekker croissantje. Vertrek vanaf de citadel in de stad voor een wandeling langs de schitterende kust of vergaap je aan de onbetaalbare luxe jachten in de haven. Aan de côte d'Azur kun je letterlijk alle kanten op. De beste last minutes naar Saint-Tropez vind je via Startpagina

Zin gekregen in een luxe last minute? Op Startpagina.nl vind je de beste deals op een rij.  

Beeld: Instagram & iStock