Geen idee wat je moet geven voor Vaderdag? Je hoeft niet verder te zoeken. Wij hebben namelijk het perfecte cadeau gevonden.

Speciaal voor de leukste, trouwste en stoerste schoon-, bonus-, groot- en ‘gewone’ vaders is er een stoere verpakking mét extra mini-abonnement op Autoweek, AutoWeek Classics of GTO. Het leukste cadeau voor alle vaders! 

More content below the advertising

Mini-abonnement

Bij aankoop van een Bladcadeau van €15 of meer krijg je er een mini-abonnement op AutoWeek gratis bij. Daarbij is de keuze uit 3x AutoWeek, 2x AutoWeek Classics of 2x GTO (dit mini-abonnement stopt automatisch).

Bladcadeau

Bladcadeau biedt een moment écht voor jezelf, een luxe in deze tijd waarin we bijna 24/7 online zijn. Laat je door jouw favoriete tijdschrift inspireren en verrassen door prachtige foto’s en vormgeving, ontroerende reportages, persoonlijke verhalen, slimme tips en nuttige informatie.

Koop hier jouw Bladcadeau of ga naar een van de winkels (Primera, Bruna of The Read Shop).

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

De decembermaand is voor de meeste kinderen een maand vol met plezier en mooie herinneringen. Helaas geldt dat niet voor allemaal.

More content below the advertising

Maar liefst 100.000 kinderen in Nederland hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld. En om hier wat meer aandacht aan te besteden, is er nu het online magazine GEEF. Want elk kind verdient toch een heerlijke feestmaand?

Online Magazine GEEF

Vanaf vandaag kun je het Online Magazine GEEF downloaden. Met korte interviews met o.a. Natasja Froger, die vertelt wat kerst voor haar betekent: 'samenzijn met kerst is voor mij het aller- belangrijkste'. Saar Koningsberger verleende ook haar medewerking aan GEEF: 'het raakt mij dat wat voor ons zo normaal lijkt, voor deze kinderen heel bijzonder is.' Ook Johnny de Mol zet zich belangeloos in: 'tijd is het meest waardevolle dat je kunt geven.' Daarnaast is het een blad vol inspiratie en met veel tips om de feestdagen zo leuk mogelijk te maken voor het hele gezin.


Klik hier om het magazine gratis te downloaden.

Beeld: Sacha Barnard Fotografie

De videoclip van nieuwe nummer van Fajah Lourens - Flirtation - staat sinds afgelopen weekend toch weer op YouTube. De vorige clip werd daar vorige maand binnen enkele dagen verwijderd door YouTube, omdat er te veel naakt te zien zou zijn. YouTube heeft strenge regels wanneer het gaat om bloot en die werden hiermee overschreden. 

More content below the advertising

Zoals we van Fajah gewend zijn, geeft ze niet zomaar op. Via Twitter liet ze weten dat dat de video aangepast is aan de normen van YouTube en dus weer online staat, deze keer wel voor 18+. De pikante scène is eruit geknipt. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.