Hét nieuws van de week is natuurlijk het grote babynieuws dat Meghan en Harry maandag bekendmaakte. Sinds ze het nieuwtje deelden, zijn veel mensen benieuwd naar het geslacht en de naam van het kindje. En daar had Harry deze week al iets over te zeggen.

Door: Chanan Foppen (Libelle)

Article continues after the ad

Lolbroek

In Melbourne sprak prins Harry met moeder Jessica Bonaddido die met haar vijf maanden oude dochtertje in de Royal Botanical Gardens was om Harry en Meghan te ontmoeten. Ze raakte aan de praat met Harry en vertelde hem dat haar dochtertje Harriet heet. Prins Harry had duidelijk zijn lolbroek aan want na afloop vertelde de vrouw aan de pers dat de prins had gezegd dat hij dat een ‘fantastische naam’ vond en dat ze hun dochtertje misschien wel zo kunnen noemen omdat-ie erg op Harry lijkt.

Namenlijst

Na een snelle zoektocht blijkt de naam Harriet geen Britse koninklijke naam te zijn, dus de kans is helaas klein dat Harry deze belofte waarmaakt. Of Meghan moet het voor elkaar krijgen om samen met hem buiten de koninklijke namenlijst te zoeken… dan staan alle opties nog open.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: ANP