Als twee BN'ers het nieuws wisten te domineren, dan waren het Humberto Tan en Dionne Stax wel. Ze deden extreem geheimzinnig over hun vermeende affaire en nu is het uitgerekend Humberto die voor het eerst écht iets wil zeggen over deze horrorsituatie voor zijn familie.

Lees ook: Dionne Stax reageert voor het eerst op vermeende affaire met Humberto Tan

Dionne

Dionne reageerde wél. Of nou ja, aan Flair liet ze niet het achterste van haar tong zien. Ze vindt het zonde om haar energie eraan te verspillen. "Het is niet de eerste keer dat ik in de roddelbladen sta en vast ook niet de laatste," vertelt Dionne. "Schouders ophalen en dóór."

Kinderen

Het blijft een onvermijdelijk onderwerp, maar het enige wat Humberto kwijt wil op de School voor Journalistiek is wat voor zin het heeft om zijn zoontje van negen jaar te achtervolgen. "Dan moet je je echt afvragen... Hoe ga jij 's ochtends van huis als je dat gaat doen?" Daarmee uit hij zijn ongenoegen dat zelfs zijn zoon last heeft van de media. Inmiddels lijkt Humberto voor zijn gezin te hebben gekozen. Lees er hier meer over.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders