Patricia Paay moest via een fragment vernemen dat haar dochter Christina Curry is misbruikt. De diva was niet op de hoogte van de schokkende verhalen die Christina in realityprogramma Utopia vertelt.

Christina doet in Utopia een schokkend boekje open over haar verleden. Ze vertelt in tranen dat ze aangerand en misbruikt is, en daardoor erg depressief is geweest. 'Ik heb mezelf echt laten misbruiken en gebruiken door iedereen om me heen. Ik ben ook aangerand en misbruikt. Ik heb mezelf ook laten misbruiken, maar het is wel gewoon mogelijk om echt gelukkig te worden,' zegt een emotionele Christina tegen Utopiaan Franny. Ze hoopt met haar verhaal andere mensen met een depressie te helpen.

Article continues after the ad

Verklaring

Het schokkende verhaal viel Patricia nogal rauw op haar dak. Ze was niet op de hoogte van het misbruik, laat ze in een korte verklaring aan De Telegraaf weten. Wel heeft Christina haar moeder op de hoogte gebracht dat het volledige verhaal aanstaande woensdag in Utopia is te zien, en dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders