De oudste zoon van de Amerikaanse president, Donald Trump junior, gaat scheiden van zijn vrouw Vanessa. Zij heeft de scheiding aangevraagd na een huwelijk van ruim twaalf jaar. Het paar trouwde in 2005 in Florida en heeft vijf kinderen. Beiden zijn nu veertig jaar oud.

Ze stellen in een verklaring dat hun kinderen hun prioriteit blijven en dat ze elkaar en elkaars familie respecteren, meldden Amerikaanse media. Die suggereren dat ex-fotomodel en actrice Vanessa Kay Haydon genoeg heeft van een leven in de politieke schijnwerpers. Ze zou zich ook steeds meer zijn gaan irriteren aan 'het losgeslagen getwitter' van haar man.

Russische bemoeienissen

Trump junior is een cruciaal figuur geworden in het onderzoek van de speciale aanklager Robert Mueller naar mogelijke Russische bemoeienissen met de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dat komt vooral omdat hij in juni 2016 met campagnemedewerkers van zijn vader een ontmoeting had met een Russische advocate. Zij zou hebben gesuggereerd dat ze de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton in een kwaad daglicht kon stellen.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Bron: ANP | Beeld: Robyn Beck (ANP)