Samantha de Jong heeft een aantal heftige maanden achter de rug. Na een zelfmoordpoging te hebben overleefd en een tijdje in een kliniek te hebben doorgebracht, heeft ze het er nog altijd moeilijk mee. ‘Ik ben alles kwijt’, schrijft de realityster op Facebook.

Lees ook
De hereniging van Barbie en Rolf

‘2018 is kut begonnen’

Met een van haar laatste posts wil Samantha, beter bekend als Barbie, iedereen bedanken die haar de afgelopen tijd heeft gesteund. “Mijn 2018 is kut begonnen zoals iedereen weet. Zelfmoordpoging, in een kliniek gezeten, kindjes kwijt, huis kwijt, alles kwijt. Tot en met de dag van vandaag is het nog steeds ellende. Hoeveel kan een mens nog hebben?”

Barbie bedankt ouders

Daarna volgt er een rijtje aan mensen die ze in het bijzonder wil bedanken, onder wie haar ouders. “Ondanks dat ik jullie veel verdriet heb gedaan, zijn jullie er altijd voor mij geweest. Eigenlijk verdien ik het niet eens, maar weet dat ik nooit zal vergeten wat jullie voor mij gedaan hebben. Ik hou van jullie.” In het dankbericht komen verder meerdere mensen voor, behalve haar ‘grote liefde’ Rolf, met wie ze weer samen zou zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty-nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Bron: Flair | Beeld: ANP

Oud-journalist Wibo van de Linde is donderdag in het bijzijn van zijn gezin overleden. Dat maakte zijn zoon bekend. Van de Linde was al langere tijd ziek. Hij is 79 jaar geworden. De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

Van de Linde begon zijn journalistieke loopbaan bij het Amerikaanse persbureau United Press International. In 1963 werd hij bureauredacteur bij het NTS Journaal, de voorloper van het NOS Journaal. Bij de NTS groeide hij door naar verslaggever en presentator.

Jongste chef ooit

In 1969 stapte Van de Linde over naar de AVRO om daar AVRO’s Televizier Magazine op te zetten. Hij was daarmee de jongste chef van een actualiteitenrubriek ooit. Na een periode van twee jaar als woordvoerder voor de toenmalige Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen van de Verenigde Naties keerde Van de Linde in 1974 terug naar de journalistiek.

TROS Aktua

Hij werd hoofd informatieve programma's bij de TROS met als opdracht een actualiteitenprogramma op te zetten . Dat werd TROS Aktua. De spraakmakende actualiteitenrubriek was vaak uitgesproken rechts, tot ergernis van links Nederland. De grootste onthulling van het programma was het oorlogsverleden van de Nederlandse zakenman Pieter Menten. Daarvoor kreeg TROS Aktua in 1977 de Grand Prix Monte Carlo.

AVRO

In 1984 keerde Van de Linde terug naar de AVRO. Vijf jaar later werd hij directielid van James Martin Strategy (JMS), een wereldwijd adviesbureau op het gebied van automatisering. Drie jaar later benaderde Joop van den Ende hem om leiding te geven aan Endemol Duitsland. Van de Linde werd in 2001 directievoorzitter van de Postcode Loterij in Duitsland en Zwitserland en later ook in Nederland van de Nationale Postcode Loterij en de Sponsor Bingo Loterij.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Ilvy Njiokiktjien (ANP)

Eergisteren overleed de vader van Frans Duijts op 68-jarige leeftijd. Hij zal maandag in Tiel begraven worden. Dit deelt de zanger via een rouwkaart op Instagram.

Vrijdag is er nog een gelegenheid tot condoleren. De familie schrijft op de kaart: 'Bedroefd, maar met het gevoel dat het zo goed is, delen wij u mede dat mijn lieve man, onze zorgzame vader, schoonvader en trotse opa Chris Duijts zijn unieke weg door het leven heeft afgesloten.'

Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders