All I Want For Christmas Is You
Met de You in de titel van haar kersthit All I Want For Christmas Is You doelt Mariah Carey natuurlijk op een manspersoon, maar dit jaar lijkt ze te zingen tegen een berg dollars. En het is haar gelukt de buit binnen te halen! Degene die het geld op tafel moest leggen is haar ex-verloofde, de Australische mediamagnaat James Packer.

Breuk

Mariah ontmoette James vlak na haar breuk met Nick Cannon, met wie ze een tweeling heeft. James ging al snel voor Mariah op de knieën, en schoof haar een verlovingsring met een diamant van 35 karaat om de vinger. Maar van een huwelijk kwam het niet. Tijdens hun vakantie op Mykonos vorig jaar werd Mariah door James gedumpt. Hij zou het niet hebben kunnen verteren dat Mariah zo’n hechte band had met haar achtergronddanser Bryan Tanaka;  Mariah had Bryan zelfs een lapdance gegeven tijdens een optreden. Mariah leek niet erg gebukt te gaan onder de breuk, want al snel stortte ze zich in het nachtleven… met de dertien jaar jongere Bryan!

Kapitaal

Ondertussen vond Mariah dat ex James moest boeten voor hun gestrande verloving. Ze had tenslotte haar hele leven voor hem overhoop gegooid, en naar Los Angeles moeten verhuizen om bij hem te kunnen zijn! Ze eiste ruim 50 miljoen dollar van James, maar volgens Amerikaanse media zijn de twee onlangs overeengekomen dat Mariah een bedrag van meer dan 8 miljoen euro krijgt én haar kapitale verlovingsring mag houden. Zalig kerstfeest! 

Dit artikel komt uit Story 51. Story 51 ligt nu in de winkel.Bron: ANP

De week begint fantastisch voor Gordon. De televisiester deelt op Instagram dat hij een nieuw huis heeft gevonden in Kaapstad, Zuid-Afrika. Dat moet uiteraard even goed gevierd worden.

Lees ook
Gordons broer walgt van zijn biografie: 'De leugens over mijn ouders doen véél pijn'

Da’s een feestje waard

Bij een jaloersmakende foto gemaakt aan de kust zien we Gordon met drie anderen genieten van een fles ijskoude Moët Chandon-champagne. ‘We vieren dat ik mijn nieuwe huis gevonden heb!’, schrijft hij erbij. ‘Op de heerlijkste lunchplek’, vervolgt hij. Uit de daaropvolgende hashtags blijkt dat die plek het Grand Beach Hotel is in de Afrikaanse stad waar Gordon al jaren verknocht aan is.

Razendsnel

Het vinden van een nieuw stulpje is Gordon overigens razendsnel gelukt. Hij vertrok pas vijf dagen geleden naar Kaapstad om op zoek te gaan naar een huis. Hoe zijn nieuwe paleis er uitziet, houdt Gordon nog even voor zichzelf.

 

Celebrate my new home! Op de heerlijjste lunchplek #grandonthebeach #placeoflove #newbeginnings

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Hollandse Hoogte

Wil Boszhard mag dan wel dik in de zeventig zijn, maar de moeder van tv-presentatoren Carlo en Ron is nog hartstikke actief op social media. Ze post heel wat af op Instagram, maar af en toe slipt er een tikfoutje tussendoor waarop ze door haar volgers weleens wordt aangesproken. In een lollig filmpje verontschuldigt ze zich voor de foutjes én komt ze met een verklaring.

Lees ook
Carlo Boszhard merkt 'nog niet heel erg' dat hij ouder wordt

Even lachen

In het hilarische filmpje van Wil, die je onder meer kunt kennen van het té grappige item Wil wil wel uit Carlo’s TV Café, geeft Wil aan dat het niet háár schuld is dat niet alle teksten bij haar posts correct zijn. Het ligt namelijk aan… haar toetsenbord! Bij het opnemen van het filmpje krijgt Wil commentaar van zoon Carlo en zijn grote liefde Herald, die voor de gelegenheid even voor cameraman speelt.

Beeld: Hollandse Hoogte