All I Want For Christmas Is You
Met de You in de titel van haar kersthit All I Want For Christmas Is You doelt Mariah Carey natuurlijk op een manspersoon, maar dit jaar lijkt ze te zingen tegen een berg dollars. En het is haar gelukt de buit binnen te halen! Degene die het geld op tafel moest leggen is haar ex-verloofde, de Australische mediamagnaat James Packer.

Article continues after the ad

Breuk

Mariah ontmoette James vlak na haar breuk met Nick Cannon, met wie ze een tweeling heeft. James ging al snel voor Mariah op de knieën, en schoof haar een verlovingsring met een diamant van 35 karaat om de vinger. Maar van een huwelijk kwam het niet. Tijdens hun vakantie op Mykonos vorig jaar werd Mariah door James gedumpt. Hij zou het niet hebben kunnen verteren dat Mariah zo’n hechte band had met haar achtergronddanser Bryan Tanaka;  Mariah had Bryan zelfs een lapdance gegeven tijdens een optreden. Mariah leek niet erg gebukt te gaan onder de breuk, want al snel stortte ze zich in het nachtleven… met de dertien jaar jongere Bryan!

Kapitaal

Ondertussen vond Mariah dat ex James moest boeten voor hun gestrande verloving. Ze had tenslotte haar hele leven voor hem overhoop gegooid, en naar Los Angeles moeten verhuizen om bij hem te kunnen zijn! Ze eiste ruim 50 miljoen dollar van James, maar volgens Amerikaanse media zijn de twee onlangs overeengekomen dat Mariah een bedrag van meer dan 8 miljoen euro krijgt én haar kapitale verlovingsring mag houden. Zalig kerstfeest! 

Dit artikel komt uit Story 51. Story 51 ligt nu in de winkel.Bron: ANP