All I Want For Christmas Is You
Met de You in de titel van haar kersthit All I Want For Christmas Is You doelt Mariah Carey natuurlijk op een manspersoon, maar dit jaar lijkt ze te zingen tegen een berg dollars. En het is haar gelukt de buit binnen te halen! Degene die het geld op tafel moest leggen is haar ex-verloofde, de Australische mediamagnaat James Packer.

Breuk

Mariah ontmoette James vlak na haar breuk met Nick Cannon, met wie ze een tweeling heeft. James ging al snel voor Mariah op de knieën, en schoof haar een verlovingsring met een diamant van 35 karaat om de vinger. Maar van een huwelijk kwam het niet. Tijdens hun vakantie op Mykonos vorig jaar werd Mariah door James gedumpt. Hij zou het niet hebben kunnen verteren dat Mariah zo’n hechte band had met haar achtergronddanser Bryan Tanaka;  Mariah had Bryan zelfs een lapdance gegeven tijdens een optreden. Mariah leek niet erg gebukt te gaan onder de breuk, want al snel stortte ze zich in het nachtleven… met de dertien jaar jongere Bryan!

Kapitaal

Ondertussen vond Mariah dat ex James moest boeten voor hun gestrande verloving. Ze had tenslotte haar hele leven voor hem overhoop gegooid, en naar Los Angeles moeten verhuizen om bij hem te kunnen zijn! Ze eiste ruim 50 miljoen dollar van James, maar volgens Amerikaanse media zijn de twee onlangs overeengekomen dat Mariah een bedrag van meer dan 8 miljoen euro krijgt én haar kapitale verlovingsring mag houden. Zalig kerstfeest! 

Dit artikel komt uit Story 51. Story 51 ligt nu in de winkel.
Bron: ANP

Oud-journalist Wibo van de Linde is donderdag in het bijzijn van zijn gezin overleden. Dat maakte zijn zoon bekend. Van de Linde was al langere tijd ziek. Hij is 79 jaar geworden. De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

Van de Linde begon zijn journalistieke loopbaan bij het Amerikaanse persbureau United Press International. In 1963 werd hij bureauredacteur bij het NTS Journaal, de voorloper van het NOS Journaal. Bij de NTS groeide hij door naar verslaggever en presentator.

Jongste chef ooit

In 1969 stapte Van de Linde over naar de AVRO om daar AVRO’s Televizier Magazine op te zetten. Hij was daarmee de jongste chef van een actualiteitenrubriek ooit. Na een periode van twee jaar als woordvoerder voor de toenmalige Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen van de Verenigde Naties keerde Van de Linde in 1974 terug naar de journalistiek.

TROS Aktua

Hij werd hoofd informatieve programma's bij de TROS met als opdracht een actualiteitenprogramma op te zetten . Dat werd TROS Aktua. De spraakmakende actualiteitenrubriek was vaak uitgesproken rechts, tot ergernis van links Nederland. De grootste onthulling van het programma was het oorlogsverleden van de Nederlandse zakenman Pieter Menten. Daarvoor kreeg TROS Aktua in 1977 de Grand Prix Monte Carlo.

AVRO

In 1984 keerde Van de Linde terug naar de AVRO. Vijf jaar later werd hij directielid van James Martin Strategy (JMS), een wereldwijd adviesbureau op het gebied van automatisering. Drie jaar later benaderde Joop van den Ende hem om leiding te geven aan Endemol Duitsland. Van de Linde werd in 2001 directievoorzitter van de Postcode Loterij in Duitsland en Zwitserland en later ook in Nederland van de Nationale Postcode Loterij en de Sponsor Bingo Loterij.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Ilvy Njiokiktjien (ANP)

Eergisteren overleed de vader van Frans Duijts op 68-jarige leeftijd. Hij zal maandag in Tiel begraven worden. Dit deelt de zanger via een rouwkaart op Instagram.

Vrijdag is er nog een gelegenheid tot condoleren. De familie schrijft op de kaart: 'Bedroefd, maar met het gevoel dat het zo goed is, delen wij u mede dat mijn lieve man, onze zorgzame vader, schoonvader en trotse opa Chris Duijts zijn unieke weg door het leven heeft afgesloten.'

Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders