Marco Borsato geniet momenteel samen met zijn vrouw Leontine van een heerlijke vakantie op het Canarische eiland Tenerife. Op hun beide Instagramaccounts delen ze de mooiste foto’s van hun romantische trip naar Bahía del Duque.

Lees ook
Deze kinderen van BN'ers treden in de voetsporen van hun ouders

Leontine poseert, Marco fotografeert

Op de vele zonnige foto’s zien we enkel een prachtig slanke Leontine in heerlijk zomerse setjes en blote bikini’s. Ze is op de kiek gezet door haar man, van wie sinds zijn deelname aan het programma Het Perfecte Plaatje algemeen bekend is dat fotografie een grote hobby is. 

Quality time

Plaatjes van het mooie stel samen - dat de kinderen voor de verandering thuisliet voor wat ‘quality time’ - hebben de twee nog niet gedeeld. De liefde spat overigens wel af van de bijschriften van de foto's: de hartjes, complimenten en 'I love you's' vliegen je om de oren. We hebben de jaloersmakend mooie foto’s hieronder voor je verzameld.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

 

Wat een heerlijke kleurrijke dag was dit ? ❤️??????

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Sunny Sunday ☀️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

? by @borsato ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

The sun is going down so let’s dance ? @borsato

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Hij maakt graag foto’s van me maar ik doe t ook graag #selfie ?

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Love you...❤️

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

 

Love you...❤️

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

 

I love what’s on the menu!??

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Beeld: Hollandse Hoogte

Oud-journalist Wibo van de Linde is donderdag in het bijzijn van zijn gezin overleden. Dat maakte zijn zoon bekend. Van de Linde was al langere tijd ziek. Hij is 79 jaar geworden. De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

Van de Linde begon zijn journalistieke loopbaan bij het Amerikaanse persbureau United Press International. In 1963 werd hij bureauredacteur bij het NTS Journaal, de voorloper van het NOS Journaal. Bij de NTS groeide hij door naar verslaggever en presentator.

Jongste chef ooit

In 1969 stapte Van de Linde over naar de AVRO om daar AVRO’s Televizier Magazine op te zetten. Hij was daarmee de jongste chef van een actualiteitenrubriek ooit. Na een periode van twee jaar als woordvoerder voor de toenmalige Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen van de Verenigde Naties keerde Van de Linde in 1974 terug naar de journalistiek.

TROS Aktua

Hij werd hoofd informatieve programma's bij de TROS met als opdracht een actualiteitenprogramma op te zetten . Dat werd TROS Aktua. De spraakmakende actualiteitenrubriek was vaak uitgesproken rechts, tot ergernis van links Nederland. De grootste onthulling van het programma was het oorlogsverleden van de Nederlandse zakenman Pieter Menten. Daarvoor kreeg TROS Aktua in 1977 de Grand Prix Monte Carlo.

AVRO

In 1984 keerde Van de Linde terug naar de AVRO. Vijf jaar later werd hij directielid van James Martin Strategy (JMS), een wereldwijd adviesbureau op het gebied van automatisering. Drie jaar later benaderde Joop van den Ende hem om leiding te geven aan Endemol Duitsland. Van de Linde werd in 2001 directievoorzitter van de Postcode Loterij in Duitsland en Zwitserland en later ook in Nederland van de Nationale Postcode Loterij en de Sponsor Bingo Loterij.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Ilvy Njiokiktjien (ANP)

Eergisteren overleed de vader van Frans Duijts op 68-jarige leeftijd. Hij zal maandag in Tiel begraven worden. Dit deelt de zanger via een rouwkaart op Instagram.

Vrijdag is er nog een gelegenheid tot condoleren. De familie schrijft op de kaart: 'Bedroefd, maar met het gevoel dat het zo goed is, delen wij u mede dat mijn lieve man, onze zorgzame vader, schoonvader en trotse opa Chris Duijts zijn unieke weg door het leven heeft afgesloten.'

Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders