Roxeanne Hazes deelde onlangs het verdrietige nieuws dat ze een miskraam heeft gehad. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze met haar verloofde Erik Zwennes een kindje wil. Maar nu blijkt dat ze haar eerste kindje verloor. ‘Een verdrietige periode die een paar maandjes geleden plaatsvond en veel impact op ons heeft gehad.’ Roxeanne kan echter steun krijgen van bekende Nederlandse vrouwen die hetzelfde overkwam zoals VARA-presentatrice Inge Diepman. 

Onschuld verloren

Ook VARA-presentatrice Inge Diepman (54) en haar vriendin Sylvia de Graaf maakten een groot verlies mee. In april 2001 werd zoontje David na een zwangerschap van 26 weken geboren. Hij leek gezond en volgens de artsen behoorde hij tot ‘de goede groep’. ‘Vier weken heeft hij het ontzettend goed gedaan,’ zei Inge later in het NRC. ‘Het was een krachtig mannetje, David. Een hele persoonlijkheid al, geen zielig vogeltje. Maar aan het begin van de vijfde week bleek dat het niet helemaal goed zat. Precies vijf weken na zijn geboorte is hij komen te overlijden.’ Inge en haar vriendin rouwen nog steeds als Inge kort daarna opnieuw zwanger raakt. Maar ook dit kindje blijkt niet levensvatbaar. ‘Op 11 september, de dag dat twee vliegtuigen de Twin Towers in vlogen, kreeg ik een miskraam,’ vertelde ze. ‘Die twee gebeurtenissen kwamen op een rare manier samen. In een jaar tijd verloren eerst ik en daarna de wereld een zekere onschuld.’ 

Dit verhaal komt uit Story 1. Deze editie ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP
 

De week begint fantastisch voor Gordon. De televisiester deelt op Instagram dat hij een nieuw huis heeft gevonden in Kaapstad, Zuid-Afrika. Dat moet uiteraard even goed gevierd worden.

Lees ook
Gordons broer walgt van zijn biografie: 'De leugens over mijn ouders doen véél pijn'

Da’s een feestje waard

Bij een jaloersmakende foto gemaakt aan de kust zien we Gordon met drie anderen genieten van een fles ijskoude Moët Chandon-champagne. ‘We vieren dat ik mijn nieuwe huis gevonden heb!’, schrijft hij erbij. ‘Op de heerlijkste lunchplek’, vervolgt hij. Uit de daaropvolgende hashtags blijkt dat die plek het Grand Beach Hotel is in de Afrikaanse stad waar Gordon al jaren verknocht aan is.

Razendsnel

Het vinden van een nieuw stulpje is Gordon overigens razendsnel gelukt. Hij vertrok pas vijf dagen geleden naar Kaapstad om op zoek te gaan naar een huis. Hoe zijn nieuwe paleis er uitziet, houdt Gordon nog even voor zichzelf.

 

Celebrate my new home! Op de heerlijjste lunchplek #grandonthebeach #placeoflove #newbeginnings

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Hollandse Hoogte

Wil Boszhard mag dan wel dik in de zeventig zijn, maar de moeder van tv-presentatoren Carlo en Ron is nog hartstikke actief op social media. Ze post heel wat af op Instagram, maar af en toe slipt er een tikfoutje tussendoor waarop ze door haar volgers weleens wordt aangesproken. In een lollig filmpje verontschuldigt ze zich voor de foutjes én komt ze met een verklaring.

Lees ook
Carlo Boszhard merkt 'nog niet heel erg' dat hij ouder wordt

Even lachen

In het hilarische filmpje van Wil, die je onder meer kunt kennen van het té grappige item Wil wil wel uit Carlo’s TV Café, geeft Wil aan dat het niet háár schuld is dat niet alle teksten bij haar posts correct zijn. Het ligt namelijk aan… haar toetsenbord! Bij het opnemen van het filmpje krijgt Wil commentaar van zoon Carlo en zijn grote liefde Herald, die voor de gelegenheid even voor cameraman speelt.

Beeld: Hollandse Hoogte