Beschuit met muisjes in overvloed want veel bekende Nederlanders werden in 2017 trotse ouders. Bekijk hier de leukste, schattigste kiekjes van BN'ers en hun baby. 

Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie zijn in Februari trotse ouders geworden van dochtertje Céla Lynn. Omdat in 2013 bij Sophie een semi-goedaardige tumor uit haar buikholte werd verwijderd is het meisje is ter wereld gekomen met de hulp van een draagmoeder uit Amerika.

 

Een goed begin van de dag ? #dinsdagochtend #watwileenmensnogmeer #verliefd

Een bericht gedeeld door Xander de Buisonjé (@xdebuisonje) op

 

Op 2 april is Lieke van Lexmond moeder geworden van haar tweede zoon: Zef Hans Boudewijn van Veggel. Lieke en haar man Bas kregen in 2014 hun eerste zoon Vik. 

 

Tarzan en Mowgli.?❤️❤️❤️? Vik&Zef #LOVE

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) op


Op 26 april is Simon Keizer papa geworden. 'We leven op een letterlijke roze wolk!! Want onze kerngezonde dochter Kiki Keizer is ter wereld gekomen!' schreven Annermarie en Simon op Instagram. 

 

Puur geluk. ??

Een bericht gedeeld door Simon Keizer (@ikensimon) op


Presentator en acteur Sascha Visser is vader geworden. Zijn vriendin Giorgia Voorthuis is op 22 juni bevallen van zoon Jagger. 

 

Kereltje

Een bericht gedeeld door Sascha Visser (@sascha.visser) op

 

Presentator Art Rooijakkers en zijn vriendin Andrea Pleijte zijn al ruim 15 jaar samen. In April zijn ze trotste ouders geworden van de tweeling Puk en Keesje. 

 

Winter is coming #pukenkeesje

Een bericht gedeeld door Art rooijakkers (@deechteartrooijakkers) op

 

Met het bericht ‘Papa en ik zijn nu al zo verliefd op jou!’ maakte Caroline Spoor in Juni op Instagram bekend moeder te zijn geworden van Otis Justus Maurits. Het is het eerste kindje van Carolien en haar man Jon, die sinds 2005 een relatie hebben. 

 

Fijne vrijdag allemaal! #almostweekend

Een bericht gedeeld door Carolien Karthaus-Spoor (@carolienkarthaus_spoor) op


Beeld: Peter Smulders

Oud-journalist Wibo van de Linde is donderdag in het bijzijn van zijn gezin overleden. Dat maakte zijn zoon bekend. Van de Linde was al langere tijd ziek. Hij is 79 jaar geworden. De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

Van de Linde begon zijn journalistieke loopbaan bij het Amerikaanse persbureau United Press International. In 1963 werd hij bureauredacteur bij het NTS Journaal, de voorloper van het NOS Journaal. Bij de NTS groeide hij door naar verslaggever en presentator.

Jongste chef ooit

In 1969 stapte Van de Linde over naar de AVRO om daar AVRO’s Televizier Magazine op te zetten. Hij was daarmee de jongste chef van een actualiteitenrubriek ooit. Na een periode van twee jaar als woordvoerder voor de toenmalige Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen van de Verenigde Naties keerde Van de Linde in 1974 terug naar de journalistiek.

TROS Aktua

Hij werd hoofd informatieve programma's bij de TROS met als opdracht een actualiteitenprogramma op te zetten . Dat werd TROS Aktua. De spraakmakende actualiteitenrubriek was vaak uitgesproken rechts, tot ergernis van links Nederland. De grootste onthulling van het programma was het oorlogsverleden van de Nederlandse zakenman Pieter Menten. Daarvoor kreeg TROS Aktua in 1977 de Grand Prix Monte Carlo.

AVRO

In 1984 keerde Van de Linde terug naar de AVRO. Vijf jaar later werd hij directielid van James Martin Strategy (JMS), een wereldwijd adviesbureau op het gebied van automatisering. Drie jaar later benaderde Joop van den Ende hem om leiding te geven aan Endemol Duitsland. Van de Linde werd in 2001 directievoorzitter van de Postcode Loterij in Duitsland en Zwitserland en later ook in Nederland van de Nationale Postcode Loterij en de Sponsor Bingo Loterij.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Ilvy Njiokiktjien (ANP)

Eergisteren overleed de vader van Frans Duijts op 68-jarige leeftijd. Hij zal maandag in Tiel begraven worden. Dit deelt de zanger via een rouwkaart op Instagram.

Vrijdag is er nog een gelegenheid tot condoleren. De familie schrijft op de kaart: 'Bedroefd, maar met het gevoel dat het zo goed is, delen wij u mede dat mijn lieve man, onze zorgzame vader, schoonvader en trotse opa Chris Duijts zijn unieke weg door het leven heeft afgesloten.'

Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders