Beschuit met muisjes in overvloed want veel bekende Nederlanders werden in 2017 trotse ouders. Bekijk hier de leukste, schattigste kiekjes van BN'ers en hun baby. 

Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie zijn in Februari trotse ouders geworden van dochtertje Céla Lynn. Omdat in 2013 bij Sophie een semi-goedaardige tumor uit haar buikholte werd verwijderd is het meisje is ter wereld gekomen met de hulp van een draagmoeder uit Amerika.

Article continues after the ad
 

Een goed begin van de dag ? #dinsdagochtend #watwileenmensnogmeer #verliefd

Een bericht gedeeld door Xander de Buisonjé (@xdebuisonje) op

 

Op 2 april is Lieke van Lexmond moeder geworden van haar tweede zoon: Zef Hans Boudewijn van Veggel. Lieke en haar man Bas kregen in 2014 hun eerste zoon Vik. 

 

Tarzan en Mowgli.?❤️❤️❤️? Vik&Zef #LOVE

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) op


Op 26 april is Simon Keizer papa geworden. 'We leven op een letterlijke roze wolk!! Want onze kerngezonde dochter Kiki Keizer is ter wereld gekomen!' schreven Annermarie en Simon op Instagram. 

 

Puur geluk. ??

Een bericht gedeeld door Simon Keizer (@ikensimon) op


Presentator en acteur Sascha Visser is vader geworden. Zijn vriendin Giorgia Voorthuis is op 22 juni bevallen van zoon Jagger. 

 

Kereltje

Een bericht gedeeld door Sascha Visser (@sascha.visser) op

 

Presentator Art Rooijakkers en zijn vriendin Andrea Pleijte zijn al ruim 15 jaar samen. In April zijn ze trotste ouders geworden van de tweeling Puk en Keesje. 

 

Winter is coming #pukenkeesje

Een bericht gedeeld door Art rooijakkers (@deechteartrooijakkers) op

 

Met het bericht ‘Papa en ik zijn nu al zo verliefd op jou!’ maakte Caroline Spoor in Juni op Instagram bekend moeder te zijn geworden van Otis Justus Maurits. Het is het eerste kindje van Carolien en haar man Jon, die sinds 2005 een relatie hebben. 

 

Fijne vrijdag allemaal! #almostweekend

Een bericht gedeeld door Carolien Karthaus-Spoor (@carolienkarthaus_spoor) op

Beeld: Peter Smulders