Ondanks zijn overvolle agenda maakt premier Mark Rutte graag tijd vrij voor zijn dierbaren. Aan Story vertelt partijgenoot Frits Huffnagel alles over de hechte vriendschap met Mark.

Over het liefdesleven van onze vrijgezelle premier Mark Rutte is weinig tot niets bekend. De 50-jarige politicus schijnt nog nooit een relatie te hebben gehad en er wordt links en rechts nog weleens gesuggereerd dat Mark niet op vrouwen maar op mannen zou vallen. Zelf houdt hij het erop dat hij de ware nog niet heeft gevonden. Gelukkig heeft de premier wel een hechte vriendenkring. Zo onderhoudt hij innige banden met tv-presentator Jort Kelder, met wie hij in de wintermaanden steevast op skivakantie gaat. Ook met partijgenoot Frits Huffnagel kan hij lezen en schrijven. ‘Mark en ik kennen elkaar vanuit de VVD,’ vertelt Frits. ‘Onze vriendschap is ruim tien jaar geleden ontstaan.'

Het hele verhaal lees in Story 1. Deze editie ligt nu in de winkel.

Bron: ANP

 

De week begint fantastisch voor Gordon. De televisiester deelt op Instagram dat hij een nieuw huis heeft gevonden in Kaapstad, Zuid-Afrika. Dat moet uiteraard even goed gevierd worden.

Lees ook
Gordons broer walgt van zijn biografie: 'De leugens over mijn ouders doen véél pijn'

Da’s een feestje waard

Bij een jaloersmakende foto gemaakt aan de kust zien we Gordon met drie anderen genieten van een fles ijskoude Moët Chandon-champagne. ‘We vieren dat ik mijn nieuwe huis gevonden heb!’, schrijft hij erbij. ‘Op de heerlijkste lunchplek’, vervolgt hij. Uit de daaropvolgende hashtags blijkt dat die plek het Grand Beach Hotel is in de Afrikaanse stad waar Gordon al jaren verknocht aan is.

Razendsnel

Het vinden van een nieuw stulpje is Gordon overigens razendsnel gelukt. Hij vertrok pas vijf dagen geleden naar Kaapstad om op zoek te gaan naar een huis. Hoe zijn nieuwe paleis er uitziet, houdt Gordon nog even voor zichzelf.

 

Celebrate my new home! Op de heerlijjste lunchplek #grandonthebeach #placeoflove #newbeginnings

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Hollandse Hoogte

Wil Boszhard mag dan wel dik in de zeventig zijn, maar de moeder van tv-presentatoren Carlo en Ron is nog hartstikke actief op social media. Ze post heel wat af op Instagram, maar af en toe slipt er een tikfoutje tussendoor waarop ze door haar volgers weleens wordt aangesproken. In een lollig filmpje verontschuldigt ze zich voor de foutjes én komt ze met een verklaring.

Lees ook
Carlo Boszhard merkt 'nog niet heel erg' dat hij ouder wordt

Even lachen

In het hilarische filmpje van Wil, die je onder meer kunt kennen van het té grappige item Wil wil wel uit Carlo’s TV Café, geeft Wil aan dat het niet háár schuld is dat niet alle teksten bij haar posts correct zijn. Het ligt namelijk aan… haar toetsenbord! Bij het opnemen van het filmpje krijgt Wil commentaar van zoon Carlo en zijn grote liefde Herald, die voor de gelegenheid even voor cameraman speelt.

Beeld: Hollandse Hoogte