Dat Sandra Bullock zich ooit weer open zou durven te stellen voor de liefde, had ze tot voor kort niet kunnen bevroeden. Na tal van teleurstellende relaties en een mislukt huwelijk, waarin ze werd bedrogen, bezwoer ze nooit meer te trouwen.

Acteerprestaties

Met haar acteerprestatie in The Blind Side, sleepte Sandra Bullock (56) een Oscar, een Golden Globe en een Screen Actors Guild Award binnen. Haar rollen in While You Were Sleeping en Miss Congeniality leverden haar nominaties voor een Golden Globe op. Maar zo succesvol als haar carrière was, zo dramatisch verliep haar liefdesleven. Na vijf jaar liep haar huwelijk met Jesse James, met wie ze zoontje Louis had geadopteerd, op de klippen, omdat hij er tal van affaires op na bleek te houden.

Article continues after the ad

Minnaressen

Zijn bedrog kwam aan het licht toen een van zijn minnaressen, tatoeagemodel Michelle McGee, daarover uit de school klapte. ‘Ik voel me publiekelijk voor schut gezet. Ik ben intens verdrietig, maar vooralsnog overheerst mijn woede. Ik wil Jesse nóóit meer zien,’ zei Sandra. Jesse bood in het openbaar zijn excuses aan: ‘Ik betreur wat ik mijn prachtige vrouw heb aangedaan, en hoop dat zij mijn excuses wil aanvaarden. Ik kamp met een seksverslaving en daarvoor wil ik mij laten behandelen. Alles wil ik eraan doen om een breuk te voorkomen.’

Beeld: Brunopress
Dit artikel komt uit Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.