Nicolette van Dam presenteert het tweede seizoen van Kitchen Impossible op Net5. In dit programma stoomt meesterkok Robert Kranenborg jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking binnen korte tijd klaar voor een baan in de horeca. Arie Boomsma presenteerde het eerste seizoen.

Naast Kitchen Impossible gaat Nicolette van Dam in de toekomst meer programma’s voor SBS Broadcasting presenteren, maakte de zendergroep (SBS6, Net5, Veronica) donderdag bekend. Hiervoor heeft zij onlangs een contract voor twee jaar getekend. Eerder presenteerde Nicolette al The Next Boy/Girl Band voor SBS6.

Fan

Nicolette is fan van Robert Kranenborg en Kitchen Impossible: “De kandidaten van het eerste seizoen hebben indruk op mij gemaakt! Destijds heb ik al gezegd dat ik dit programma graag zou willen presenteren, al zou ik bij wijze van spreken fietsend naar de opnames toe moeten.” Nicolette heeft van huis uit veel ervaring met het horecavak door de familiebedrijven Slagerij en Brasserie Van Dam in Amsterdam.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand

Beeld: Peter Smulders