Disney’s The Lion King bestaat 1 jaar! Met ruim 80 miljoen bezoeker wereldwijd, 70 internationale awards en 27 producties over de hele wereld, is het een van de populairste musicals ooit. En deze geweldige productie is terug in het Circustheater in Scheveningen, een van Nederlands mooiste theaters!

Het verhaal van The Lion King

Afrika ontwaakt. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren om het pasgeboren leeuwenwelpje Simba te verwelkomen. Een nieuw leven, een nieuwe koning is geboren. Maar alle rust wordt wreed verstoord als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de jungle in en beleeft daar volop avonturen met zijn nieuwe vrienden Timon en Pumbaa, om uiteindelijk als volwassen leeuw terug te keren naar huis en zijn rechtmatige plaats op de troon op te eisen.

Bestel hier je kaarten voor Disney’s The Lion King en boek er vrijblijvend een burger keuzemenu bij in restaurant Le Cirque. Je krijgt dan van ons een gratis kopje koffie of thee na. Dit maakt je avondje uit pas echt compleet! 

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0266.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

De echte musicalfan heeft het natuurlijk allang gehoord: West Side Story komt terug naar Nederland! Compleet met Amerikaanse cast en volledig orkest, dus dat wordt een unieke belevenis. Koop nu je tickets voor West Side Story via Theaterclub.nl en ontvang tot 50% korting! Je bestelt al tickets vanaf € 35,-*

West Side Story gaat in december 2017 spelen in het World Forum Theater in Den Haag. We hebben nog meer goed nieuws, want jij kunt er heel voordelig bij zijn!

Je ontvangt namelijk nu bij Theaterclub.nl tot 50% korting op tickets voor West Side Story!

De beste musical ooit?

Veel musicalfans zijn het erover eens: West Side Story is absoluut een van de beste musicals ooit. Het meeslepende verhaal van Arthur Laurents, de overweldigende muziek van Leonard Bernstein en de fenomenale choreografie van Jerome Robbins, alles is perfect! Helemaal wanneer je deze voorstelling ziet in zo’n grootse setting als in het World Forum Theater in Den Haag.

Musical met live-orkest

West Side Story draait natuurlijk vooral om het verhaal over twee rivaliserende straatbendes in New York en de onmogelijk liefde tussen Tony en Maria. Maar inmiddels zijn ook veel van de liedjes uit West Side Story onsterfelijk geworden. Die gaan in Den Haag allemaal live gespeeld worden door een echt orkest, met natuurlijk nummers als:

  • I Feel Pretty
  • A Boy Like That
  • Something’s Coming
  • Tonight
  • Maria

Exclusieve korting op musicals!

Je weet dat je bij Theaterclub.nl altijd aan het goede adres bent voor je korting op musicals. West Side Story mag daarbij natuurlijk niet ontbreken dus hebben we ook voor deze musical een fantastische actie:

Bestel nu je tickets voor West Side Story bij Theaterclub.nl en je ontvangt tot 50% korting per ticket!

Exclusief via onze Theaterclub koop je nu tickets voor Christmas with the King met 50% korting! Je bestelt al tickets vanaf € 33,-*

Op 21, 22 en 23 december 2017 is AFAS Live in Amsterdam het decor voor dit fantastische evenement waar Grahame Patrick het beste van Elvis brengt.

Tijdens deze kerstshow geniet je in een sprookjesachtig decor van de prachtige muziek van Elvis. Nummers als ‘Blue Christmas’, ‘Suspicious Minds en ‘Jailhouse Rock’ passeren de revue, maar ook de mooiste gospelsongs die Elvis gedaan heeft. Dit spektakel mag je niet missen!

Korting

Bestel nu Christmas with the King kaartjes met korting via Story! Bij ons krijg je € 20,- korting per ticket. De korting geldt voor staanplaatsen, tribune en balkon.

Elvis spreekt al 40 jaar tot de verbeelding

Zelfs 40 jaar na zijn dood is The King Of Rock ’n Roll nog altijd onverminderd populair bij jong en oud. Tijdens deze bijzondere kerstshow neemt Grahame Patrick je mee door het omvangrijke oeuvre van Elvis Presley. Patricks stemgeluid komt akelig dicht in de buurt bij dat van Elvis. Gecombineerd met Elvis’ authentieke moves en uitbundige kostuums krijgt hij het volledige publiek aan het zingen en swingen. Tegelijk weet Patrick het publiek te ontroeren tijdens traditional gospels die hij met het Stamps Quartet zingt.

Dit eerbetoon mag je niet missen!

De muziek van de grondlegger van de rock ’n roll in een wervelende kerstshow, dat wil je absoluut niet missen. Zo revolutionair als zijn sexappeal en controversiële bewegingen in zijn tijd waren, zo tijdloos is zijn muziek. Op 21, 22 en 23 december brengt Grahame Patrick in AFAS Live een onvergetelijk eerbetoon aan de bestverkochte soloartiest aller tijden. Hij neemt je mee terug in de tijd en laat je genieten van The King Of Rock ’n Roll!

Bestel je je Christmas with the King kaartjes met 50% korting

De voorstellingen vinden plaats in AFAS Live in Amsterdam op 21, 22 en 23 december 2017 vanaf 20.00 uur en jij kunt erbij zijn. Bestel je Christmas with the King tickets vandaag nog via Story en profiteer van 50% korting per kaart.

Koop hier je kaarten